Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tolo napisał(a):witam wlasnie jestem po wymianie nagrzewnicyroboty jest do pierona nigdy wiecej
sly180 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=wkby0Cdk-og
Zdecydowanie za mała, to musi być spory kawałek._pączek_ napisał(a):hmmm-może uszczelka do okien taka na metry się nada?
Też o tym pomyślałem, ale czy to nie powinno być coś co trochę przepuszcza powietrze ?krytdi napisał(a):Lepiej ocieplenie co kladzie sie pod panele pokojowe...sprawdzone dziala
adams napisał(a):Zdecydowanie za mała, to musi być spory kawałek._pączek_ napisał(a):hmmm-może uszczelka do okien taka na metry się nada?Też o tym pomyślałem, ale czy to nie powinno być coś co trochę przepuszcza powietrze ?krytdi napisał(a):Lepiej ocieplenie co kladzie sie pod panele pokojowe...sprawdzone dziala
adams napisał(a):Witam. I mnie dopadła wymiana nagrzewnicy. Trochę ubywa płynu i bez klimatyzacji szyby parują na potęgę. 8 lat temu przerabiałem temat w golfie 3 i wiem, że niezwykle przyjemna robota znowu mnie czeka. Ale w golfie miałem taką powódź w nagrzewnicy, że zupełnie zniszczyła się gąbka oplatająca plastik klapy ciepło zimno w obudowie nagrzewnicy. Wtedy zrobiłem samoróbkę ze starego pokrowca od maluszka. Obawiam się, że w moim LEO tez może być podobna sytuacja bo na przednim podszybiu od czasu do czasu znajduję kawałeczki gąbki (podobnej jak wtedy w golfie od tej klapy ciepło/zimno). Tym razem wolę się zaopatrzyć we wszystko zanim rozkręcę auto na kawałki. I w związku z powyższym mam pytanie, macie może pomysł z czego dobrać taką gąbkę (czy jak tam się to nazywa) ?
enka napisał(a):możecie nieco jaśniej/więcej o tych gąbkach?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości