Czy ta lampa wpasuje się w lampę zwykłego najzwyklejszego Leona 1M...
wydaje mi się, że moja obecna... niestety po przejściach delikatnych jest inna..
Szybkie pytanie i szybka odpowiedź
http://allegro.pl/seat-leon-coupra-doda ... 78720.html
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sebulba1 napisał(a):w tej lampie są nakrętki metalowe zalane w plastiku niestety często się zapiekają i przy odkręcaniu pęka plastyk
polecam WD dużo cierpliwości i jak dobrze pamiętam to nie trzeba wykręcać całych śrub bo te śruby wchodzą w takie uchwyty w lotce trzeba tylko podnieść tył lampy do góry ale czy to wyjdzie hmmmm bo jeszcze na górze lampy jest zatrzask
zresztą to przy starej lampie nie ma znaczenia bo ona jest klejona i praktycznie nierozbieralna no byli tacy co rozbierali ale to nie takie proste
natomiast polecam obejrzeć plastik przy używce bo często jest pęknięty i potem dostaje się woda
piotrekquattro napisał(a):1K8 945 087 D
pytanieleon napisał(a):Czy jeśli zakleję taśmą trzecie światło stopu to przejdzie mi przegląd auta bez żadnych problemów? Jak to wygląda w polskim prawie? Obowiązkowe jest trzecie światło czy 2 sprawne wystarczą? Czy jeśli jest fabrycznie to ma działać?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość