Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dokładnie tak było. awaryjne chodziły.Sony napisał(a):A jak włączysz awaryjne bez uruchamiania zapłonu to wszystko jest OK ? Jeśli tak to manetka do wymiany.
Radek73 napisał(a):Wymieniłem włącznik na ten od Golfa i wszystko jest ok, kierunki działają ale nie ma podświetlenia trójkącika włącznika awaryjnych. Zapala się tylko w momencie włączenia awaryjnych. Gdzie leży problem?
Czas mi wybrać się do okulisty - nie widziałem tego_carlos- napisał(a):trzeba bylo przeczytac temat i nie byloby problemu:
Radek73 napisał(a):
Wymieniłem włącznik na ten od Golfa i wszystko jest ok, kierunki działają ale nie ma podświetlenia trójkącika włącznika awaryjnych. Zapala się tylko w momencie włączenia awaryjnych. Gdzie leży problem?
Dzieki za podpowiedź. Pokombinuje_carlos- napisał(a):viewtopic.php?t=20800
Brony777 napisał(a):Podepnę się pod temat z moim problemem wszystko jest na filmie
https://www.youtube.com/watch?v=c62mwqDJ_ho&feature=youtu.be
kierowca napisał(a):zastosowałem WD 40
MichalP napisał(a):Czesc Wam!
Pewnie podobny watek kiedyś już był, ale nie mogę znaleźć.
Leon 1m, ASV kierunkowskaz lewy / prawy po włączeniu bardzo szybko miga. Żarówki sa sprawdzone, wszystkie dobre.
Nie mogę zlokalizować problemu. Moze ktoś z WAS miałby jakieś sugestie.
Przewód masowy w zeszłym roku odkręciłem od bloku silnika i przeczyściłem stryki itd. Moze gdzieś jeszcze warto zajrzeć.
Dziękuję i pozdrawiam
Michal
oczkolek napisał(a):MichalP napisał(a):Czesc Wam!
Pewnie podobny watek kiedyś już był, ale nie mogę znaleźć.
Leon 1m, ASV kierunkowskaz lewy / prawy po włączeniu bardzo szybko miga. Żarówki sa sprawdzone, wszystkie dobre.
Nie mogę zlokalizować problemu. Moze ktoś z WAS miałby jakieś sugestie.
Przewód masowy w zeszłym roku odkręciłem od bloku silnika i przeczyściłem stryki itd. Moze gdzieś jeszcze warto zajrzeć.
Dziękuję i pozdrawiam
Michal
Szukaj w tym wątku zwłaszcza posty napisane od 2011 r. - hasło smarowanie styków w manetce.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości