Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cebulka napisał(a):Niestety u mnie chyba też poleciał czujnik... Podczas mrozów chyba coś mu się stało. Obecnie praktycznie w ogóle temperatura na blacie nie dochodzi do 90 stopni. Sprawdzałem na climatroniku - kod 51 - pokazuje że jest 90, a na blacie jest ok.70. Max miałem koło 85 stopni. Przed mrozami było ok. Teraz pytanie:
Czy temperatura na climatroniku to powinno być to samo co na blacie? (wydaje mi się że tak, bo jak na climatroniku przekroczyło 60 stopni to na to na blacie wskazówka też drgnęła.
Mam silnik 1.6 AUS jaki tam ma być czujnik ? Jeśli dobrze pamiętam to chyba zielony ? Może ktoś zna numer fabryczny ?
the_driver napisał(a):dragon, widzę, że jesteś ciężko zapatrzony w ASO. minęły już czasu, kiedy tylko tam można było kupić oryginalne części
kamilsloma napisał(a):cebulka, ja bym nie był pewny tych czujników z allegro na 100%. Mój wujek pracuje w hurtowni z częściami ....)
SEBOOL2006 napisał(a):może któraś ze świec kończy swoje życie
marcinkosky napisał(a):yyyy a co ma piernik do wiatraka??
Siwy napisał(a):nowy niby 400zł, ponieważ w AUQ jest jakiś elektroniczny...
comar napisał(a):Siwy napisał(a):nowy niby 400zł, ponieważ w AUQ jest jakiś elektroniczny...
najdroższy w katalogu intercarsu kosztuje 87 zł, najtańszy 31 zł, więc skąd masz te dane??
Siwy napisał(a):Jak myślicie, co jest nie tak? Walnięty termostat, czy po prostu gdzieś nie ma styku?
Siwy napisał(a):Witam
( nowy niby 400zł, ponieważ w AUQ jest jakiś elektroniczny... ).
Sammael napisał(a):A tak na marginesie, termostatów raczej nie kupuje się nieoryginalnych...
mpkone napisał(a):Po podłączeniu pod komp,nie wskazuje żadnych błędów. Termostat??
dzieki bardzoadam1.9TDI napisał(a):pod pompą Vacum
ile ten czujnik wogóle kosztuje?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość