Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
arek_s napisał(a):ŁUKI Czy mozesz w takim razie polecic kogos zaufanego ?
arek_s napisał(a):Łuki wyslij mi prosze jeszcze raz nr telefonu ... bo gdzies sie zapodzial, wszystko doszlo tylko nie numer![]()
pozdrawiam
mw1978 napisał(a):Powiem wam że te moje lampki robią się coraz ładniejsze albo mi mija z tym kolorem
Tonny S napisał(a):adamtower, nie ma sie co cieszyc bo taki stan dlugo nie potrwa hahah
arek_s napisał(a):mw1978 czy ty czasami nie masz identycznych xenonkow jak te na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38639472, bo bym je w koncu kupil i jakos zamontowal
W starszych modelach aut były te zewnętrzne spryskiwacze - może to nie wyglada rewelacyjnie bo sa ciagle na wierzchu ale napewno tak samo skuteczne jak chowane.mm.max napisał(a):A ma ktoś pomysł ma mądre rozwiązanie problemu spryskiwaczy reflektorów![]()
![]()
Pominę pomysły z zaslepkami spryskiwaczy lub też ori sprywkiwaczami z ASO za kupę $$$.
adamtower napisał(a):Ktoś kiedyś montował zewnętrzne spryskiwacze od Skody Octavii, nie są chowane, ale wychodziło sporo taniej.
No i o to chodziło - tez mam zamiar montować Xenona tyle ze nie wiem kiedy i nie wiem na jakie sie zdecydowac czy takie jak ma Daniel z TTC (bi-xenon) czy takie jak wiekszość tu opisywanych.adamtower napisał(a):Ktoś kiedyś montował zewnętrzne spryskiwacze od Skody Octavii, nie są chowane, ale wychodziło sporo taniej.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości