Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Arek S spoko cała przyjemnośc po mojej stronie. Przecież po to jestesmy w klubie i tworzymy zgrany kolektyw żeby sobie pomagaćDzięki mw1978 za pomoc ..poszło przez to dużo łatwiej ... i ze sprężynką też sie uporalem
mw1978 napisał(a):Przez wypalenie rozumiem co innego. Jak je założyłem to świeciły mi centralnie na biało. Teraz mi świeci jak fabryczne xenonki w Lagunach. Swiało jest białe z domieszką takiego niebieskiego odcienia. To nie jest fiolet ani róźowy.
adamtower napisał(a):mw1978, odnoszę wrażenie, że starsznie Ci zależy na wyglądzie, a nie na jakości oświetlenia![]()
![]()
![]()
da3 napisał(a):mi sie wydaje ze jak ma to ladnie wygladac czyt. swiecic to pozostaje tylko soczewka wszelkie inne zabiegi moga tylko pogorszyc
Tonny S napisał(a):mario q., pamietaj ze nowe lampy Valeo musi zakupic do tego moda.
Tonny S napisał(a):_Richi_, byla mowa o Valeo albo niedoslyszalem albo mialem juz niezly gaziknie wiem kto ma racje trzeba sie u zrodelka zapytac
Tonny S napisał(a):_Richi_, hahaha sam to zdjecie robilem hahahha![]()
![]()
jednak byl jeszcze gazik i do tego skleroza
elemenateur napisał(a):arek_s, Hej ,mam pytanie dotyczace Twoich ksenonow.Ile zaplaciles za te ksenonki,wlasnie ten sprzedawca zaproponowal mi te co Ty masz,jak z montazem i wlasnie jak z cena,jesli moglbys to prosze Cie o przeslanie mi jakichs jeszcze foteczek.Z gory wielkie dzieki
Ma ktoś jakiś namiar w wawce kto robi zenonki?
Oczywiście dobrze, szybko i tanio!![]()
mario q. napisał(a):Patryk mi pokazywał w Poznaniu Daniela lampy i faktycznie wyglada to fajnie...
Niemniej jednak na razie bym chciał założyć same xenony w ori lampy!
Później zawsze prztwornice można sprzedać....
arek_s napisał(a):Ja tak sobie zamontowałem xenonki że w razie "nie wiem czego" to przejscie na normlana zarowke zajmie mi najwzyej 5 minut.
barth napisał(a):jak sie udalo to tobie zrobic
barth napisał(a):mw1978, a moze ty lampy od laguny przeszczepiles
barth napisał(a):p.s kiedy otwierasz warsztat swoj
prospect napisał(a):chyba ze pojade do renault??da sie taki sam dekielek kupic chyba nie
elemenateur napisał(a):Normalnie Teraz Twoja Cupra wyglada lepiej niz Cupra ...proponuje zmienic podpis...na Cupra PLUS
mario q. napisał(a):Ma ktoś jakiś namiar w wawce kto robi zenonki?
Oczywiście dobrze, szybko i tanio!![]()
Łuki napisał(a):Niestety brak
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości