Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
colin23 napisał(a):A jak to jest: bo czytałem kiedys że przepisy wymagaja do ksenonów własnie spryskiwaczy. to prawda? Jeśli tak to dlaczego? Co takiego maja ksenony że potrzeba mieć spryskiwacze? Przecież można mieć spryskiwacz i nigdy go nie uzyć
saszi napisał(a):jak masz brudne swiatla xenon nie spelnia swojej funkcji czyli nie oswietla tak jak powinien swiatlo sie zalamuje i w tym caly problem podobno
blackman napisał(a):I tyle zachodu z tymi xenonami....barwa światła jest przede wzystkim uzależniona nie od "nabłyśniacza" nie od przetwornic czy żarników....Ale od wyładowań i inne jest wyładowanie w Lagunie II a inne w Seatach
mario q. napisał(a):Łuki, miałem możliwość się przyjrzeć tym światełkom kiedys i powiem Ci szczerze, że te Daniela są stokroć lepiej zrobione...![]()
Nawet porównywałem oba tuningi lamp na wyścigach w Poznaniu!
barth napisał(a):Łuki, cena z soczewkami na gotowo okolo 2300 zl
da3 napisał(a):ja widzialem bi-xenony zrobione przez ta osobe w toledo Daniela z TTC i tez wygladaja zajebiscie
Tonny S napisał(a):adamtower, kupujesz zarowke i przetwornice czy przerabiasz na soczewkejak juz to zaloze soczewke, wytryski juz mam
Pozdro
AdamTower napisał(a):biloowa, fajne, wygląda, że jest na żarówce jakas przesłonka, no bo jak ma niby być bi ? Po drugie w leonie masz H7.
biloowa napisał(a):Jestem w kropce jaką opcje xenona zamontowac u siebie w aucie, zeby miały regulacje itp.
DanoTDi napisał(a):biloowa napisał(a):Jestem w kropce jaką opcje xenona zamontowac u siebie w aucie, zeby miały regulacje itp.
Napisz mi swojego maila to przesle ci bardzo dobrą koncepcje xenonu do Leona.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości