_carlos- napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):Do tego może mrugać dioda od alarmu. Sprawdzane.
Niby czemu?
Nie wiem czemu, ale tak miałem. Powtórzę po raz kolejny. Przechodziłem przez to. Miałem dawcę angola sprawne elementy, silniczki szyb pod składane lusterka angielskie + angielskie lusterka składane + sterownik lusterek.
Zmieniłem silniczek kierowcy i zaczęła się dyskoteka. Składanie nie działało. Więc wróciłem do serii i kupiłem odpowiednie silniczki szyb, lusterka i przełącznik.
_carlos- napisał(a):Leon_TS_ARL napisał(a):_carlos- napisał(a):A dlaczego nie będą działać?
Szybę opuszczał. Ale lusterek nie składał.
Chyba piszemy o dwóch różnych rzeczach. Ty o sterowniku, a ja o silniczku składania lusterka.
autor pytał o:
lukasz0808 napisał(a):Czyli jak mam caly angielski komplet skladanych lusterek przekladam silniczki do mojego sterowniki szyb i tyle?
Więc mu odpisałem że jak zamontuje silniczki szyb to może mieć problem. Co do samych lusterek i składania będą chodzić, kwestia tylko silniczków szyb.
Tak wiem ktoś już pisał że można na przekaźniku to wykonać bez zmiany silniczków szyb. Na czasy kiedy to montowałem takiej wiedzy nikt nie udostępniał, więc zrobiłem ori jak fabryka przykazała.
Opisałem mój przypadek, jeśli masz doświadczenie z taką podmianką i takie coś robiłeś i działa to ok. Może ja miałem pecha i mi nie chodziło.