Czyli znow ASO wykazalo sie swoja wszechwiedządave napisał(a):w sporcie masz takie samo zawieszenie jak w top sporcie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Czyli znow ASO wykazalo sie swoja wszechwiedządave napisał(a):w sporcie masz takie samo zawieszenie jak w top sporcie
Piotr_85 napisał(a):Wszystko wskazuje na TopSporta
Tonny S napisał(a):Ja nie wiem przeciez ten samochó d był opisywany na forumi jeszcze ktoś z forum go kupił
myśląc, że to TS
Streat napisał(a):Piotr_85, to co masz pod kierunkiem może być nazwą salonu itp Nie ma takiej wersji jak Stile. Na wlepce w bagażniku masz wyraźnie napisane, że masz wersję Sport.
Piotr_85 napisał(a):Zastanawia mnie tyko brak tych białych zegarów i ten przedni zderzak
Sport wyglada tak jak twój tyle, ze miał inne fele jak wyjeżdzał z ASO 16' o takie:Piotr_85 napisał(a):A chyba że tak to ok,myślałem że sporty to miały(z tego co widziałem na allegro.)
No to teraz już wszystko jasne.Pozdrawiam i dzięki serdeczne.
Daj zdjecie na zewnętrzny server i wklej linka.topola napisał(a):ps. nie wiem oco kaman z tym zdjęciem na kompie normalnie i jak sie na nie kliknie to tez a na stronie jakieś dziwne hmmm
johny napisał(a):podgrzewane fotele
Sammael napisał(a):Ale tak właściwie to czego chciałbyś się dowiedzieć? masz wlepkę w bagażniku informującą o wyposażeniu auta i jego wersji, silniku, kolorze itp. Chyba wiesz jaki masz samochód - na forum wpisałeś 'leon tdi - stella 110'. Chociaż moim zdaniem opis bardziej pasuje do Signo.johny napisał(a):podgrzewane fotele
A spryskiwacze reflektorów masz?
Sammael napisał(a):Ale tak właściwie to czego chciałbyś się dowiedzieć? masz wlepkę w bagażniku informującą o wyposażeniu auta i jego wersji, silniku, kolorze itp. Chyba wiesz jaki masz samochód - na forum wpisałeś 'leon tdi - stella 110'. Chociaż moim zdaniem opis bardziej pasuje do Signo.johny napisał(a):podgrzewane fotele
A spryskiwacze reflektorów masz?
colin23 napisał(a):johny a nie możesz spojerzeć we wlepke którą masz obok koła zapasowego? No chyba że jej tam nie masz. Druga powinieneś mieć w książce serwisowej.
johny napisał(a):STELL
VP - pompa rotacyjna PD- pompowtryskiwacze. Poszukaj dokładnie na forumjohny napisał(a):a cóz to jest to VP?
bono napisał(a):johny napisał(a):STELL
Wersja - StellaVP - pompa rotacyjna PD- pompowtryskiwacze. Poszukaj dokładnie na forumjohny napisał(a):a cóz to jest to VP?
Przy włączonych swiatłach mijania przytrzymac 3-5 sec sprysk na szybę przednią.Cindel napisał(a):w instrukcji nie udało mi się znaleść jak spryskać reflektor)
A wlepki nie maCindel napisał(a): i co wy na to, jaka wersja ?
Cindel napisał(a):no wlepka jest, wieczorkiem sprawdzę i napiszę.
paramedic71 napisał(a):a mi sie wydaje ze wersja Sport miala taka kierownice jak TS/FR byc moze sie myle
paramedic71 napisał(a):faktycznie sorrki nie zaladowalo mi 1 zdjecia i odrazu widzialem tylko 2
kaCuCh napisał(a):W wersji Sport Leona powinna być poduszka taka jak ta pierwsza.
Taka poduszka ze skórzaną kierownicą (foto 3) występowała w wersji Sport ale w Toledo i pewnie w innych wersjach Leona ale nie w Sporcie... tak mi się wydaje...
W Toledo takie były w Leonie już nie.Ja mam u siebie w toledo wersja sport z 2001 r. diesel
taką jak na zdjęciu nr 3 tylko skórzaną.
POL92 napisał(a):wyglada na sport ale poducha jest od innej wersji tak?
Kozak napisał(a):POL92 napisał(a):wyglada na sport ale poducha jest od innej wersji tak?
wszystko jest OK , to nie jest wersia Sport lecz Spiryt ( czy jakoś tak ) czyli stołki jak w Sporcie i skórzana kierownica
POL92 napisał(a):aha, czyli jakby mial czarne boczki to mogla to by byc wersja sport ze zmieniona poducha?
Kozak napisał(a):wszystko jest OK , to nie jest wersia Sport lecz Spiryt ( czy jakoś tak ) czyli stołki jak w Sporcie i skórzana kierownica
tatian napisał(a):w ogóle to chyba dość tych dywagacji. Weź od faceta albo VIN i sprawdź po nim jak się da jaka to wersja albo niech Ci powie z wlepki, bo tak to przypomina to tylko wróżenie z fusów.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości