Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
da3 napisał(a):jak wlozysz same zarowki bez soczewki to zasilisz grono oslepiaczy drogowych, a i sam efekt jest gorszy
Grygori napisał(a):a ktos miał chyba zrobić zdjęcia tego Tolledo z bi-xenonami!!
To moze sie niejaki MW ujawni na tym forum ze swoimi xenonamiWojtekTDi napisał(a):a szkoda bo fajnie by bylo zobaczyc jeszcze jakies fotki zaxenonowanych
Barth napisał(a):Grygori,
wrzucasz na server
i nastepnie wrzucasz za pomoca [url=adres z servera]Obrazek[/url]
Tonny S napisał(a):Grygori, czekamy, a kolega znowu na zlot sie nie wybiera
![]()
Grygori napisał(a):Barth
wysłałem Ci te zdjęcia o 21:42, ale jak ich nie ma to wyślę jeszcze raz
[ Dodano: Nie 21 Lis, 2004 ]Tonny S napisał(a):Grygori, czekamy, a kolega znowu na zlot sie nie wybiera
![]()
Przecież ja nawet w klubie nie jestem![]()
P.S Zdjęcia wysłałem jeszcze raz
A gdzie jest napisane, ze obowiazkiem jest bycie clubowiczemGrygori napisał(a):Barth
wysłałem Ci te zdjęcia o 21:42, ale jak ich nie ma to wyślę jeszcze raz
[ Dodano: Nie 21 Lis, 2004 ]Tonny S napisał(a):Grygori, czekamy, a kolega znowu na zlot sie nie wybiera
![]()
Przecież ja nawet w klubie nie jestem![]()
P.S Zdjęcia wysłałem jeszcze raz
Pośpiech napisał(a):mw1978, ale gadasz, tej ... zajebiście Ci świecą - przede wszystkim dużo jaśniej,a o to w xenonach przede wszystkim chodzi. A jak jest ciemno to świecą Ci z niebieską poświatą, więc według mnie wszystko jest git
Jak Ci się nie podobają to się z Tobą zamienię na moje żarówy z Makro![]()
mw1978 napisał(a):Tonny czuję się wywołany do tablicyNaprawiam zaniedbania...
Tak sie składa że mam xenony od prawie miesiąca. Fakt wszystko widać znacznie lepiej.
Przetwornice ma te co DANIEL TDI a żarniki OSRAM D2R. Montaż mi zabrał trochę ponad godzinę.
Wszystko ładnie pięknie tylko po moich xenonach nie widać że to xenon. Świecą mi na biało. Ludzie opowiadają że się wypalają i że zmieniają barwę ale jak narazie mam na pokładzie efekt philipsa silver vision za 100zł.
Ale postojówki też mogłbyś wymienić na jakieś w podobnym kolorze (np. chyba Philips) bo z takimi to obciach przy tych lampach.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości