Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mahalik napisał(a):Jadąc jakieś 2 miesiące temu do pracy z kolegą (dwa miśki po 120kg każdy albo i lepiej) po drodze 'w budowie' przed moim osiedlem, miałem spotkanie z kostką brukową. Biorąc ją 'między koła' urwałem narożnik miski olejowej.
leonidasFR napisał(a):A jakby wrzucić same spingi Weiteca i zostawić na seryjnych amortyzatorach? Nie ukrywam, że chętnie delikatnie obniżyłbym auto.
florek napisał(a):leonidasFR napisał(a):A jakby wrzucić same spingi Weiteca i zostawić na seryjnych amortyzatorach? Nie ukrywam, że chętnie delikatnie obniżyłbym auto.
Koni Sport bardzo dobra firma, co do obniżenia to napewno nie KONI - bardzo twarde sprężyny i dość nisko opada.
Sprężyny do codziennej jazdy polecam EIBACH ale przy nich zastosowałbym twardsze amorki ULTRA SN czy Koni Street.
Weittec jak dla mnie to porażka - nie pchaj się w tym kierunku. Kieruj się sprawdzonymi metodami poruszonymi na forum.
florek napisał(a):
czy ktoś się orientuję ile w rzeczywistości opada na EIBACH 30/25 1M FR.|
Mr Lucky 13 napisał(a):Leon TS AUQ
Bagażnik pusty, w środku jakaś kurtka, rezerwa w baku, felga ori TS 17", opona 225/45/17
Przód: 62,9 cm
Tył: 61,3 cm
Trochę dziwniepóki co
Mr Lucky 13 napisał(a):Leon TS AUQ
Bagażnik pusty, w środku jakaś kurtka, rezerwa w baku, felga ori TS 17", opona 225/45/17
Przód: 62,9 cm
Tył: 61,3 cm
Trochę dziwniepóki co
Mr Lucky 13 napisał(a):No zgadza się Eibach, ale prostreet.
no nie nazwałbym tego OT, bo każdy wklejał w tym temacie wysokości swojego zawieszenia, również gwintowanego, dlatego postanowiłem przedstawić również swoje. Uprzedziłem pytania dotyczące tego, że tył jest niżej niż przód, ale skoro tak mówisz to tak pewnie jestagin napisał(a):takie mega OT.
tak same amorki b6 podnoszą autoKlikoś napisał(a): bilstein b6 podnosi trochę auto.
florek napisał(a):eibach kolego ma 35mm i na takim zestawieniu jest niższy jak TS.
agin napisał(a):znowu fanzolisz
florek napisał(a):eibach kolego ma 30mm i na takim zestawieniu jest niższy jak TS.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość