Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dobrze ze jest 55/40mm bo jak dasz 55/55 to tyl bedzie nizej siedzial niz przod zawsze tak jest przerabialem juz tematanty1234 napisał(a):Witam, zakupilem gwint tanio bo tanio, uzywany i jestem ciekaw czy w ogole sie nadawidzialem ze ludziska zakladaja do swoich leonow takie kity, wiec moze u mnie tez sie uda
Mowa tutaj o H&R Cup kit ktory obniza 55/40mm dziwi mnie troche czemu taka roznica miedzy tylem a przodem. Wcisne z takim zawiasem 19
18 raczej tak ? Konieczna bedzie wymiana stabilizatorow
IroN_87 napisał(a):Big_w, Masz sprężyny progresywne pewnie -40 H&R i seryjne amory więc ma prawo to słabo działać
"
CzykuCzyk napisał(a):CzykuCzyk, kurde duzo roboty... jest na to jakies inne rozwiazanie
anty1234 napisał(a):Mam taki nietypowy problem..Kupilem kit H&R -55/-40, jednak dojazd do domu mam kiepski i jestem ciekaw czy instnieje jakas mozliwosc zeby podniesc na odcinek 500m zawieszenie. Myslalem o gumach usztywniajacych, tylko czy na nich uda mi sie podniesc chociaz o 1/2cm
Dwa czy takie gumy moge zalozyc bez jakiejsc gimnastyki strasznej tylko wsunac
Raczej to jest nie realne bo leon jak siadnie to pewnie reki tam nie wlozy... Wiem glupie to, ale moze ktos ma jakis pomysl
anty1234 napisał(a):Szukam patentu dzieki ktoremu bede mogl podniesc leona na odcinek 500m a potem spowrotem obnizyc, zawieszenie to H&R cup kit -55/-40. W gre nie wchodzi air ride bo mnie nie stac narazie
anty1234 napisał(a):Mowisz ze 2.5cm i 1cm obniza eibach czy moj kit... w zasadzie to zle napisalem bo jeszcze nie zalozylem zawiechy dopiero sie przymierzam. Jak myslisz czy te 55mm/40mm bedzie problemem przy przejezdzaniu przez progiObnizyc na pewno obnize... ale eibach 30mm wydaje mi sie malo. Zastanawiam sie o ile obnizy sie samochod i ile bedzie przeswitu w porownaniu z tym co teraz mam czyli zawieszenie sport... chyba -1.5cm??
w moim przypadku robie to codziennieRafcioGTC napisał(a):Wszystko się da nawet i do lasu można wjechać .
anty1234 napisał(a):...Z 2 strony zmienisz na wyzsze zawieszenie i bedziesz zapi****ac po dziurach ?![]()
Tygrysek napisał(a):jak czerwone to prawdopodobnie H&R....
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości