Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
roosman napisał(a):jeżeli ktos ma zakładać hidy gdziekolwiek to niech wsadza je w halogeny. wolę to 100x niż w mijania.
Rick Dangerous napisał(a):przecież i tak tego nie widzisz bo ci maska zasłania
telkom napisał(a):Ja kupiłem oryginały Valeo w cenie 323 za sztukę
taktiken napisał(a):Osram?
Interesuja mnie takie jakie sa ori montowane 4600K.
pembuk napisał(a):Wyszło też na to ze jeśli masz ze sobą żarówki halogenowe i jestes w stanie wymienić je podczas kontroli to nie mogą ci nic zrobić
pembuk napisał(a):Wyszło też na to ze jeśli masz ze sobą żarówki halogenowe i jestes w stanie wymienić je podczas kontroli to nie mogą ci nic zrobić ( usuwasz "usterkę" na miejscu)
Marcin GTI napisał(a):niedawno słyszałem że jest na to ograniczony czas 30min
mierzejino napisał(a):FM to mało które zakłócają gorzej jest z CB :/
konstant napisał(a):A czemu ci maja odmowic? Placisz i regulujesz.
Najwyzej moga cie "poinformowac" ze to niezgodne z przepisami.
IroN_87 napisał(a):woojt, Jak brać to firmowe http://allegro.pl/item987171886_xenon_h1_h3_h7_hb3_hb4_xenony_d2s_d2r_denso.html
Do zwykłych lamp H7 D2R najlepiej żarniki 4300k
Seryjne auta z xenonami mają takie zestawy
woojt napisał(a):Pytałem wcześniej czy faktycznie różnią się od "zwykłych" H7 i nie uzyskałem odpowiedz
IroN_87 napisał(a):Do zwykłych lamp H7 D2R najlepiej żarniki 4300k
Seryjne auta z xenonami mają takie zestawy
DOC napisał(a):sprawdz czy nie kupiles wersji H7S bo wtedy nawet na stacji diag. nie ustawia Ci tego porzadnie i bedziesz swiecil po koronach drzew.
spec napisał(a):Jeżeli bym zakładał ksenon to tylko barwę 4300K. Taki zestaw daje ładny biały kolor i Policja się nie czepia
DOC napisał(a):wit3k, jezeli masz mozliwosc wymiany to zamien na 4300 K H7R bo przy 6000 K mozesz byc niemal pewny problemow z miskami i zabrania dowodu.
wit3k napisał(a):Hmmm strach jest nie powiem no ale czy aż tak się ta barwa 6000K rzuca w oczy?niz 4300?
wgi napisał(a):Mit - ja miałem h7s idealnie ustawione.
Zauważ, że leon 1m ma w lampie przysłonę.
A paseczek w h7r zaraz się wypali i jeszcze lampę w środku zasyfi.
wgi napisał(a):Mit - ja miałem h7s idealnie ustawione.
Zauważ, że leon 1m ma w lampie przysłonę.
DOC napisał(a):Moze akurat moj zestaw robil wyspany i najedzony Chinczyk
Figar napisał(a):A najlepszy rodzaj to H7R czy D2R, czy bez różnicy i tak każda ma wady?
RaDeK86 napisał(a):Iron_87 tez jestem ciekaw czy taki "wynalazek" jest legalny i czy pieski sie nie beda tego czepiac jak rowniez czy nie oslepia innych uzytkownikow drogi... cena w porownaniu do ori przerobki na xenon jest dosc konkurencyjna :]
IroN_87 napisał(a):jakoś mi się nie chce za przerobienie lamp dawać ~1000zł jak i tak nie będą miały homologacji
konstant napisał(a):Kazdy 'zenon' wsadzony do zwyklej lampy bez homologacji jest nielegalny. Policjant nie bedzie patrzyl czy masz xeonona na wypas soczewce czy na zwyklym zarniku. Popatrzy na homologacje lampy i pozamiatane.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości