Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sammael napisał(a):Zapoznaj się z regulaminem oraz przywitaj w odpowiednim dziale forum - to tak na początek
Oznaczenie silnika znajdziesz we wlepce - znajduje się ona w bagażniku, po lewej od koła zapasowego lub na osłonie rozrządu silnika.
PS. Twój VIN raczej zaczyna się VSS a nie VXX
rozenpl napisał(a):Wiem tylko ze mój LEONEK to 1.9 TDI 110km. VXXZZZ1MZ1B0150033
peter174 napisał(a):rozenpl napisał(a):Wiem tylko ze mój LEONEK to 1.9 TDI 110km. VXXZZZ1MZ1B0150033
a przy okazji oprócz zle podanych 2 i 3 cyfry to jeszcze ten nr VIN jest za długi ... sprawdz ponownie i podaj poprawnie to rozszyfruje my po VIN-ie co masz za motor
rozenpl napisał(a):peter174 napisał(a):rozenpl napisał(a):Wiem tylko ze mój LEONEK to 1.9 TDI 110km. VXXZZZ1MZ1B0150033
a przy okazji oprócz zle podanych 2 i 3 cyfry to jeszcze ten nr VIN jest za długi ... sprawdz ponownie i podaj poprawnie to rozszyfruje my po VIN-ie co masz za motor
Przepraszam że się tak długo nie odzywałem, ale byłem niedostępny.
peter174
teraz podaje prawidłowy nr VIN:
VSSZZZ1MZ1B015033
bono
niestety w bagażniku mam najkejkę nieczytelną. Cała zabrudzona, a w komorze silnika nie wiem gdzie szukać.......kompletny laik...... książki serw. brak:(
POZDRAWIAM
oczkolek napisał(a):rozenpl napisał(a):peter174 napisał(a):rozenpl napisał(a):Wiem tylko ze mój LEONEK to 1.9 TDI 110km. VXXZZZ1MZ1B0150033
Przepraszam że się tak długo nie odzywałem, ale byłem niedostępny.
peter174
teraz podaje prawidłowy nr VIN:
VSSZZZ1MZ1B015033
bono
niestety w bagażniku mam najkejkę nieczytelną. Cała zabrudzona, a w komorze silnika nie wiem gdzie szukać.......kompletny laik...... książki serw. brak:(
POZDRAWIAM
W książce przegladów też powinna być wlepka
Zenwalk napisał(a): W karcie pojazdu mam , że to silnik 1.6 74kW a na plastiku pod maską 1.6 16V czy to nie dziwne?
szymek_1989 napisał(a):podaj VIN i Ci powiedzą jaki masz kod silnika.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości