Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Lusterko elektryczne

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Lusterko elektryczne

Postprzez Gucio » 17 grudnia 2008, 09:34

witam,

wczoraj moja Pani miała spotkanie z innym autkiem, typ ściął zakręt i skutneli się lusterkami, pajac uciekł :killer: Efekt, pekniety plastik i szkło.

Teraz pytanie, czy mogę kupic lusterko sterowane ręcznie i wsadzić elektrykę ze starego ? :hmmm:
Seat Leon 1,9 TDI 110 KM
Obrazek
Gucio
Stella +
Stella +

Auto: LEON

Reklama

Re: Lusterko elektryczne

Postprzez dudekv » 20 grudnia 2008, 18:28

Oczywiscie możesz tak zrobić jak piszesz, jedyna kwestia w tym że szkiełko z manuala nie jest grzane :(
dudekv
Sympatyk LeonClub

Auto: Q7 V8 TDI

Re: Lusterko elektryczne

Postprzez Arci9 » 20 grudnia 2008, 21:09

Gucio napisał(a):Teraz pytanie, czy mogę kupic lusterko sterowane ręcznie i wsadzić elektrykę ze starego ?

Można znaleść używane lusterko (niekoniecznie na allegro bo tam chyba ciężko o elektryczne i podgrzewane).Miałem podobną sytuację i po poszukiwaniach zakupiłem używane całe lusterko z pełną elektryką i ...niby podgrzewane...Okazało się,że szkło było "zwykłe" ale naszczęscie były kable i za 20 zeta dorobiłem takowe.
Więc polecam podzwonić i poszukać po tych , którzy handlują lusterkami - ja zapłaciłem ok. 350zł - niemusialem malować, bo znalazłem srebrne, takie jak szukałem.
były Leonowiec ;-)
powrót do korzeni
Arci9
Sport
Sport

Auto: SuperB Kombi

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne