Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

tablica przekaźników

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

tablica przekaźników

Postprzez venx » 22 lutego 2009, 14:11

padły mi światła mijania, klakson, ogrzewanie tylnej szyby, nawiew ;/ sprawdziłem bezpieczniki i sa ok. W tym temacie jest poruszany podobny problem, ale mój problem polega na tym ze nie wiem jak się dostać do tablica przekaźników. Czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak sie do niej dostać jakieś fotki były by mile widziane
venx
Stella
Stella

Auto: SEAT Leon 1,9TDI

Reklama

Re: tablica przekaźników

Postprzez Axee » 23 lutego 2009, 09:40

venx, nalezy sciagnac polke pod kierownica, cala te oslone. Sruby masz z boku, pod pokrywka od bocznych bezpiecznikow i od spodu, przy schowku, pod oslona kierownicy i calkiem po prawej stronie. Przy oslonie kierownicy u gory po lewej i prawej stronie sa dwa zatrzaski, nalezy mocniej pociagnac sciagajac, mocowanie polki na samym dole jest na dwie wsuwki, wychodzi luzno. Mozesz rowniez najpierw wyciagnac wlacznik swiatel. Pokretlo pozycja 0, wcisnij mocno i przekrec w prawo, zablokuje sie, pociagnij calosc do siebie, nastepnie odlacz dwie kostki, na zatrzaskach blokowane sa. Pod polka znajdziesz przekazniki.
Pozdrawiam Axee® LCT

Anna Wiktoria * 05-10-2017 + 17-04-2018
Axee
Moderator LC Team
Moderator LC Team

Region: śląskie
Auto: FR
Silnik: BMN 2.0

Re: tablica przekaźników

Postprzez venx » 24 lutego 2009, 19:54

dzięki za odpowiedz ;]
usterka naprawiona okazało sie ze mam luzy na śrubie ;/ wystarczyło dokręcić i wszystko wróciło do normy ;]
venx
Stella
Stella

Auto: SEAT Leon 1,9TDI

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne