ponieważ nie znalazłem odpowiedzi przeglądając wyniki Googla ani żaden z moich znajomych nie potrafił mi dać sensownej odpowiedzi postanowiłem zwrócić się do Was o opinię ekspertów w temacie Seatów
Podczas jednej z wizyt u mechanika pojawił się problem związany z brakiem oświetlenia wewnętrznego. Po sprawdzeniu żarówek, bezpieczników itd. okazało się, iż wina leży po stronie modułu komfortu, a tak naprawdę...jego braku. Niestety, przy kupowaniu auta nie zwróciłem uwagi na jego brak, a brak oświetlenia zrzuciłem na karb przepalonego bezpiecznika.
W związku z tym mam pytanie - czy istnieje możliwość dopasowania modułu do auta bez znajomości oznaczenia modułu, jaki był wcześniej zainstalowany w samochodzie? Dzwoniąc do ASO powiedzieli, iż nie ma możliwości otrzymania numeru modułu komfortu zainstalowanego wcześniej w moim aucie na podstawie nr VIN, gdyż "nie mogą oni udzielać takich informacji", natomiast w innym po podaniu numeru VIN krzyknęli oni za moduł 1500 PLN, co jest dla mnie kwotą, która stanowi 15% wartości auta...
Czy istnieje sposób na zdobycie numeru pasującego/działającego w moim aucie numeru modułu komfortu na podstawie VIN lub innego numeru?
Serdeczne dzięki z góry za pomoc!
Pozdrawiam,