Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Ciężko chodzi kierownica - maglownica?

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Ciężko chodzi kierownica - maglownica?

Postprzez cupra22 » 19 stycznia 2013, 21:00

Witam wszystkich, posiadam leona cupre R 1.8T 210km <2003r.> mam problem z kierownica ciezko chodzi przy skrecaniu. nie słychać żadnych dźwięków itp po prostu cięzko chodzi muszę się czasem namęczyć. Zauwazyłem że poniżej 0'C kierownica lżej chodzi,natomiast gdy jest w plusie chodzi cięzko myśle że jest to spowodowane nierozgrzanym olejem w spomaganiu. Odebrałem leona z warszatu został wyczyszczony układ ,nowy olej ,sprawdzona pompa wspomagania nic nie pomogło. Co sądzicie została tylko maglownica? poleca ktoś konkretny warsztat w Poznaniu ?.Szukam punktu który zdemontuje zregeneruje i zamontuje maglownice, nie chce jeździć po 3 warszatach i kazdy bedzie robił co innego... Pozdrawiam. Przepraszam ale skopiowałem post z działu benzyna na dział techniczne ogólne
cupra22
Stella
Stella

Auto: leon cupra R

Reklama

Re: Ciężko chodzi kierownica - maglownica?

Postprzez sebastianss1 » 20 stycznia 2013, 09:49

ja robilem u siebie maglownice w szczecinie .Oczywiscie daja ci gwarancje .Musisz wpisać regeneracja maglownicy i rejon coś ci wyskoczy podzwonic i po pytać
sebek
sebastianss1
TopSport
TopSport

Auto: 1.1
Silnik: CJXA 2.0

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne