Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

klimatronik nie działa

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja, ...

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

klimatronik nie działa

Postprzez wrzoslaw91 » 20 sierpnia 2013, 19:55

Witam , kieruje się do was drodzy koledzy z problemem mojego kimatronika - tzn . klima nabita była przy kupnie autka ale po pewnym czasie z leona pociekło coś przypominającego płyn z klimy i okazało się że coś się wydobył nie wiadomo z kąt , później pojechałem z nim na serwis klimy i okazuje się że wszystko jest szczelne i jak powiedział facet wszystko działa jak powinno lecz po dwóch dniach klima przestała działać , to pojechałem na vag-a i okazało się że był błąd : 792 WŁĄCZNIK CIŚNIENIOWY KLIMATYZACJI F-129 PRZERWA LUB ZWARCIE DO MASY to wymieniłem ten włącznik ponieważ tamten miał zwarcie sprawdziłem miernikiem i klima nadal nie działa nawet ten sam błąd wyskakuje do kolesia z klimy dzwoniłem to aż się zdziwił tą sytuacją całą proszę o pomoc bo już trochę kasy wydałem a nie wiem co dalej robić
Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie mechaników samochodowych, lakierników, dealerów oraz w przemyśle medycznym.
wrzoslaw91
Signo
Signo

Auto: leon

Reklama

Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne