Jak to naprawić

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leem napisał(a):nie moge zamknąć popielniczkico sie mogło stać
Jak to naprawić![]()
![]()
![]()
![]()
leem napisał(a):już wie co jestułamał mi sie jakiś plastik chyba ten - bolczyk . Niestety gdzieś zginął
czy można kupić gdzieś taką popilniczke poza ASO
a może ktoś ma pomysł jak to naprawić
marti napisał(a):a otwierałeś ją już?
trzeba troszeczke nacisnąć do góry, taki mechanizm ma
paolo napisał(a):mam pytanko czy popielniczka u was jest podświetlana?
tatian napisał(a):Dobre pytanie!! A może zapalniczka powinna byc podświetlona? Też mam ciemność
paolo napisał(a):mam jeszcze cordobę tam popielniczka i zapalniczka jest podświetlana
co z tym leonem
To moze rozprawe doktorska pod tytulem "Wymiana elementu podswietlajacego zapalniczke i popielniczke przedniej konsoli srodkowej w samochodzie osobowym marki Seat Leon model 1M"? Nie wiedzialem, ze mozna sie tak dlugo rozczulac nad wymiana glupiej zarowki i tyle o tym napisactatian napisał(a):Zrobiłem zdjęcia i mogę zrobić z tego jakiegoś manuala.
CwaniakAxee napisał(a):Nie wiedzialem, ze mozna sie tak dlugo rozczulac nad wymiana glupiej zarowki i tyle o tym napisac jedna mala zarowka a postow dziesiatki
oczywiscie, ze looz, looz ... prosze traktowac moja wypowiedz w formie zartobliwejbono napisał(a):Axee, loozz , weź pod uwagę , że niektórzy z techniką są na bakier i dla nich taka wymiana może być skomplikowana
kornat napisał(a):Podepnę się do tematu. Czy ktoś wie czy pasuje popielniczka z A3 do 2000r do 1M? ponieważ wyglądają tak samo tylko że z A3 jest podświetlana wnęka pod popielniczką.
tatian napisał(a):Opisywałem wszystko wcześniej dokładnie każdy krok.
kornat napisał(a):Tak jak Axee pisze. Ja wstawiłem 800ohm i świeci już parę godzin.
Tu opis jak zrobić
http://www.toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=2018
Kerad napisał(a):To podaj jeszcze proszę hasło i użytkownika do tego linku, żeby co cokolwiek zobaczyć
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości