Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
filon1980 napisał(a):Tak jak wcześniej pisałem oglądałem ten przekaźnik i muszę napisać że tam jest wszystko w porządku. Fachowiec u ktorego wczoraj byłem twierdzi ze w silniku wycieraczek są jakieś styki ktore odpowiadają za wyłaczenie wycieraczek po każdym skoczeniu jednego obiegu i tam moze lezeć przyczyna ale jakos mi ta bajka nie pasuje bo same wycieraczki nie dochodzą fizycznie do konca(do samego dołu szyby) wiec nie wiem jaki to moze mieć zwiazek ze stykami. Ma ktoś jeszcze jakie s pomysły?
LucaO napisał(a):Podłącze się do tematu , a więc mam podobny problem w moim leonie , po przekreceniu kluczyka wycieraczki same od siebie się uruchamiają i nie idzie ich wyłączyć chyba ze wyciagne bezpiecznik lub kluczyk ze stacyjki ,dodatkowo słychac cykanie w przekaźnikach ,wymieniłem przekaznik na nowy i nic sie nie zmieniło , odłączyłem kostke z manetki i
PRZED ODŁĄCZENIEM KOSTKI
Przekręcenie zapłonu - manetka w pozycji 0 wycieraczki się uruchamiają
Manetka w pozycji 1-2-3 wycieraczki działają ustawionym tempem wolno - szybko - najszybciej
PO ODŁĄCZENIU KOSTKI
Przekręcenie zapłonu - manetka w pozycji 0 wycieraczki się uruchamiają
Manetka w pozycji 1-2-3 wycieraczki nie działają ustawionym tempem tylko tempem jednym , na pozycji 0 nadal działają , więc to wina manetki ? z przekaźnika za każdym razem słychać cykanie ( tylko w przypadku przekręconego zapłonu i manetki w pozycji 0 ) hmmm wina manetki ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości