hmmm Axee problem w tym że żadnego błędu nie ma

ale z tego co słyszałem to często błędy od nich się nie pokazują bo niby działają ale złe info dają... miałem sprawdzić sam czujnik wałka rozrządu ale uswiadomileś mnie że oby dwa musze:/ byłem pewien że jak czujnik korbowego będzie lichy to samochód wogole nie bedzie chodził więc,odrzucilem ten wariant...
axee a da się te czujniki jakoś sprawdzić miernikami... mój mechanik jak zobaczył jakie jest dojście do czujników to tak mi się wydaje od razu wykluczył ich awarie

ale mus to mus ,we wtorek zaprowadze
a możliwe żeby się rozrząd przestawił??
ale z tą odmą też coś może być...
-- 24 kwietnia 2015, 18:08 --
a więc dalej kręcę się w błędnym kole... czujnik położenia wałka rozrządu podmieniony,cewka też podmieniona i dalej to samo... czujnika wału korbowego minie sprawdzał bo z góry to wykluczył...jutro ma mi jeszcze sprawdzić czy rozrządu nie mam przestawionego...ktoś ma jakieś jeszcze pomysły??

-- 24 kwietnia 2015, 18:08 --
a więc dalej kręcę się w błędnym kole... czujnik położenia wałka rozrządu podmieniony,cewka też podmieniona i dalej to samo... czujnika wału korbowego minie sprawdzał bo z góry to wykluczył...jutro ma mi jeszcze sprawdzić czy rozrządu nie mam przestawionego...ktoś ma jakieś jeszcze pomysły??

-- 25 kwietnia 2015, 18:49 --
wszystko posprawdzane,mechanik twierdzi że wszystko jest ok,już będę musiał nauczyć sie żyć z tym...
temat uznaje za zamkniety z powodu braku nim zainteresowania