Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
łukasz116 napisał(a):Dzisiaj sprawdzę ale auto kupiłem 2-miesiace temu i płyn wlałem do oporu
[ Dodano: Pią 04 Sie, 2006 ]
czemu buczy tylko w lewą strone?????
łukasz116 napisał(a):Ja mam 195/55 a zawsze mi sie wydawało że czym szersza opona to większy opór dla pompy,.
łukasz116 napisał(a):Ja mam 195/55
Szkoda kasy na regeneracje - zapytaj Kteino moze ma cos fajnego- nowa ok 2500 prawie nowa ok 1000 zl.michał kozak napisał(a):to znaczy da ..... wymienić lub zregenerować
pawel170784 napisał(a):witam jestem nowy użytkownikiem auta seat Leon niestety po zakupie dosłownie po następnego dnia zaczyna mi buczeć pompa od wspomagania okazało sie ze niem płynu wałem płyn a ty po włączeniu silnika przez chwile jazdy jest dobrze a potem znów bucz i płynu niema czy jest tak możliwość ze walną jakiś przewód od wspomagania a jeżeli tak to może jakieś podpowiedzi gdzie go szukać proszę o pomoc
taktiken edit: zapoznaj sie z regulaminem, przywitaj w odpowiednim temacie, uzywaj Szukaj'ki i staraj sie pisac po polsku - bo jak nie to smietnik...
wit3k napisał(a):Czy to oznaka że pompa wspomagania mi wysiada?
a plyn sprawdzales ?
Yagi2 napisał(a):Sprawdź lepiej poziom tego płynu.
marcin7x5 napisał(a):Może zaworek w pompie sie przycina i dopiero wyższe ciśnienie go uruchamia.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość