Za pomoc macie u mnie po piwie

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PAWEL20VT4 napisał(a):Dokładnie tak jak pisze barth
Przyczyny mogą być trzy :
Padnięty silnik wentylatra
Padnięty sterownik pod akumulatorem
Przepalony bezpiecznk na akumultorze
Paweł
colin23 napisał(a):a czujnik temperatury? może on nie działa i sterownik myśli że wentylator ma pracować. Albo sam sterownik padł. Jedź i podepnij samochód do kompa. Na 99% będzie diagnoza.
DWitek napisał(a):A od kiedy manualną klimę podłącza się pod komputer![]()
![]()
Asgaard napisał(a):ale z tego co ja wiem to te wentylatory są nierozbieralne...
Z regulaminem sie zapoznalem juz kawalek temuStreat napisał(a):marcus415, zapoznaj sie z regulaminem forum![]()
I raczej normalne jest ze się wentylatory włączają () trzeba jakos chlodnice klimy wystudzic
No to teraz mnie zmartwilesAsgaard napisał(a):Wentylatory działają niepoprawnie, masz spalony pierwszy bieg wentylatorów, powinny one chodzić cały czas w momencie kiedy klima jest włączona, nie chodzą dlatego czujnik ciśnienia czynnika załącza drugi bieg od razu. Albo spaliła się ścieżka w sterowniku (jest pod aku) albo spaliły się same went. Z tego co wiem każdy bieg ma osobne zwoje.
Asgaard napisał(a):one chodzić cały czas w momencie kiedy klima jest włączona
arconada napisał(a): jak sprawdzic czy wentylatory działają na dwóch biegach
arconada napisał(a): Pozdrawiam wszystkich i gdyby ktos umial mi pomoc to bylbym wdzieczny.
MenIB napisał(a):arconada napisał(a): Pozdrawiam wszystkich i gdyby ktos umial mi pomoc to bylbym wdzieczny.
A jak![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość