przez Dulson » 7 kwietnia 2019, 14:25
Wiesz co, nie wiem czemu ale nie zawszę mogę uzyskać konkretną wiedzę na dany temat z drugiej strony czasami po prostu nie znajduję. Wiele pytań i tak już ogarnąłem sobie samemu. Wszystkie pytania oczywiście kieruję pod Seat Leon I 1M1 ARL.
1. Czy gdzieś jest konkretnie opisane wersje auta co dostawały w podstawie wtedy do wyposażenia w danej wersji?
2. Jak jest z Tą szyną CAN, bo niestety nie mogę znaleźć informacji, jedynie co gdzieś znalazłem że podobno od 2002 czyli od momentu kiedy pamięci foteli już nie ma jest szyna CAN. (dlatego własnie w nowszych autach po dołożeniu po prostu nie ma prawa to działać)
3. Czy jeśli bym posiadał elektryczne wersje lusterek z ich chowaniem jest możliwość podłączenia tego pod zamykanie auta lub domykania szyb? (Tylko w przypadku domykania szyb(jak się da), to jak potem lusterka było by wrócić żeby szyby nie zaczęły się niepotrzebnie otwierać)
4. TCS to jest jak ASR z zasady działania?
5. Słyszałem wiele opinii gnicia auta, czy to własnie związek z przeciekami wody do środka auta jest związane?
6. Wspomniane wyżej przecieki podobno lubieją pojawiać się przez drzwi kierowcy i 3 pasażerów, filtr kabinowy(pyłkowy) oraz zatkany odpływ klimatyzacji, czy coś do tego można dopisać?
(czytałem na forum cały wątek o tym, ale chce się upewnić)
-- 7 kwietnia 2019, 15:25 --
do 5. to jeszcze progi, ale jak to z progami, nie problem jest mi oddać auto do dobrego gościa (bez terminów w miarę dla mnie, bo tak to po i 7 miesięcy termin raz miał)
do 6. to jeszcze w sumie ten taki plastik na podszybiu nad bezpiecznikami.
Seat Leon 1M ARL FR/SC 05'