Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Robal napisał(a):Poszukaj na forum - bylo juz o tym. Wczesniej przeczytaj regulamin.
bono napisał(a):koncowka 2000, 1.9 TDI ASV110, klimatronic, skladane lusterka, komp ( dystans do tankowania, srednie spalanie, chwilowe spalanie, czas jazdy,temp.),
wydaje mi sie , ze komp cos glupieje i cos sie wali z tym wskazywaniem chwilowym
nixu napisał(a):Ten model nie mial spalania chwilowego
bono napisał(a):LEONIE jest bardzo duze opoznienie
michał kozak napisał(a):nie ma możliwośći domykania szyb z fabrycznego pilota
michał kozak napisał(a):nie ma możliwośći domykania szyb z fabrycznego pilota , przycisk na słupku służy do wyłączenia wewnętrznych czujników alarmu , uruchamiasz nim funkcje która pozwala np. na pozostawienie w zamknietym samochodzie psa
w dziale " DOWNLOAD " masz instrukcję obsługo Leona w PDFie tam się wszystkiego dowiesz dokładnie .
nixu napisał(a):Bylo juz milion razy na forum, niektorzy moga aktywowac VAG-iem inni musza dokladac modul..
ADIC, ale nie wiesz czy masz modul dolozony czy nie...
tak jest , ale nie we wszystkichmynior napisał(a):kilku samochodach z grupy vw widzialem ze dzialalo.
michalm napisał(a):U mnie z pilota z kluczyka nie domykaja sie szyby, natomiast jak uzywam pilota od alarmu to sie domykaja.
wihr napisał(a):a ja mam pytanie czy jeśli kluczykiem domykają mi się szyby, a z ori pilota nie to czy da się to vagiem zmienić?
Robal napisał(a):Poszukaj na forum - bylo juz o tym. Wczesniej przeczytaj regulamin.
henryxx napisał(a):do czego służy ten przełącznik
bono napisał(a):Robal byles pierwszym, ktory mnie zjeb.... na forum
colin23 napisał(a):scaliłem tematy o tajemniczym przycisku
Marcin_TDI napisał(a):a jak to zrobiłeś że działają, opiszesz na forum ?
??? jakiej papraniny? Nie ma roznicy, programowanie modulów komfortu jest podobne bez wzgledu na rocznik auta.tomciu napisał(a):Jak coś, to mi w roczniku 2001 (model nazwijmy sprzed liftingu elektroniki, czyli soft od 99-01) szybki działają elegancko, tylko poprostu jest więcej papraniny, ale efekt ten sam
Axee napisał(a):??? jakiej papraniny?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości