Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Cos krecisz kolegoprospect napisał(a):Ja moim 1,4 16v : z gorki jechalem 194 ale to juz maxtakto do 185
ale mam nadzieje ze juz niedlugo:)bo mam zamiar kupic jakiegos dieselka.Pozdro
[ Add: 08 Kwi 2004 15:09 ]
acha zapomnialem o najwazniejszym zeby sie rozpedzic do tych 185 potrzebuje duzo czasu tak ligtowo to on idzie 175pozniej juz flegma
A jak było na seryjnym ogumieniu?mw1978 napisał(a):Panowie mój bilid ma 18/225 i jechałem nim maks 110![]()
![]()
miałem 3500 obr/m. Do czerwonego jeszcze trochę zostało. Myśle że 160 pojedzie
psychokazik napisał(a):pawel a na ktorym odcinku tak szybko ciales powietrze?
nie raz czulem podmuch smigajacych ale oni nie przekraczali 150
pelen szacuneczek za taka predkosc
Barth napisał(a):Lanosem 1.6? to ma 105 kucykow i jakos nie wierze w taka predkosc
Gotti napisał(a):Coś za coś,lanos to ..... które ma 0 (słownie: zero) wyposażenia
Gotti napisał(a):Leon ASV swoje waży, ale wystarczy krótka wizyta u Ex-a i już lanos odpada w przedbiegach![]()
Gotti napisał(a):"Maximus" nie mówię tu o Twoim lanosie...
Mówię o seryjnych wersjach i ich wadze w stosunku do leona w serii, a także o bezpieczeństwie.
Jestem pewny że za tą kasę którą włożyłeś w lanosa "turbo" (jeszcze zależy gdzie to było robione) można zrobić leona tdi który objedzie lanosa t.
Pozdrawiam i proponuje zakończyć OT.
Tonny S napisał(a):Cos krecisz kolegoprospect napisał(a):Ja moim 1,4 16v : z gorki jechalem 194 ale to juz maxtakto do 185
ale mam nadzieje ze juz niedlugo:)bo mam zamiar kupic jakiegos dieselka.Pozdro
[ Add: 08 Kwi 2004 15:09 ]
acha zapomnialem o najwazniejszym zeby sie rozpedzic do tych 185 potrzebuje duzo czasu tak ligtowo to on idzie 175pozniej juz flegma
haha jechalem golfem z tym silnikiem to do 160 jest tragedia nie mowiac o 194 km/h ta gorka to chyba Mont Everest bylo co?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości