Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jaro4444 napisał(a):Mercedes 123 2,4D i podobne stare kible)
Lucjan napisał(a):Są ale trzeba kupować z głową gdyż do VP są inne i do PD teżale po co to kupowac jak można lać dobre paliwo i nie bedzie problemu
nixu napisał(a):Nigdy w zyciu nie dolewaj oleju do paliwa, kupuj na stacji albo nie tankuj wcale... A jak bedziesz sprzedawal auto to napisz o tym na allegro, zeby nikt kto szuka dobrego auta czasem nie kupil od Ciebie.
Struś napisał(a): Bo ja przejechałem ponad milion KM
Struś napisał(a):nie szkodzi silnikowi dolewanie oleju do ropy
Struś napisał(a):znasz silniki diesel'a i wiesz co im szkodzi a co nie
Struś napisał(a):nixu napisał(a):Nigdy w zyciu nie dolewaj oleju do paliwa, kupuj na stacji albo nie tankuj wcale... A jak bedziesz sprzedawal auto to napisz o tym na allegro, zeby nikt kto szuka dobrego auta czasem nie kupil od Ciebie.
Chciałbym się Ciebie spytać kolego ile przejechałeś KM że tak dobrze znasz silniki diesel'a i wiesz co im szkodzi a co nie . Bo ja przejechałem ponad milion KM i wytestowałem na wszystkie mi znane sposoby że nie szkodzi silnikowi dolewanie oleju do ropy ( a w szególności jak się jeździ na polskiej ropie, która ogółem jest do bani )
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości