Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
klauspolo napisał(a):To koło dwumasowe, jeżdzij dopóki nie zacznie telepać autem i robić głośnego hałasu
cristianoTST napisał(a):Witam!mam pewien problem wczesniiej myslałem ze to normalne ale tak na pewno nie jest!a mianowicie przy gaszeniu samochodu(oczywiscie odczekaniu minutki na ostudzenie turbiny)słychac dziwny metaliczny odgłos jakby cos sie tłukło ale tak nie jest za każdym razem??problemu natomiast nie ma jeżeli auto gasze na wcisnietym sprzegle!!byłem na przegladzie w ASO i powiedzieli mi zeby jezdzic a przy okazji jakby sie cos robiło ze sprzegłem lub z skrzynia to sie zobaczy?mnie ten temat jednak nie pokoi:/jak myslicie co to moze być?
cristianoTST napisał(a):hehe czyli dobrze powiedzieli ze mozna jezdzicnarazie nie biore sie za to bo nie mam kasy za bardzo!!ja mam przebiegu 151 tys jak kupiłem miał 143 takze 8 tys juz nabiłem i nic sie nie dzieje i oby tak dalej!!!a przy okazji kiedys tam wymienie:)w planach też mam zamiar zapodac jakiegos wiruska więc zobacze co sie bedzie działo??
jak narazie czeka mnie wymiana łozyska przedniego i gum stabilizatora no i oleje i filtry ale to ok 10 tys km.dzieki za info pozdrawiam
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości