martini84 napisał(a):ASO powinni się na tym znać...
no na tym to sie znają doskonale :
martini84 napisał(a): że za każdym razem diagnozują bardzo kosztowone usterki i wszystko chcą wymieniać na nowe
A czy ASO da Ci gwarancję ,że wymiana sterownika na nowy załatwi sprawę raz na zawsze ?
Bo znając zycie to nie da Ci jej.
Proponuję zadzwoń do ktoregoś z podanych przez nas miejsc , opisz problem i zapytaj czy podejmą sie napray tego , tak aby działało i nie tylko na 250 czy 300 km.
Kierujemy Cię do ludzi którzy znają się na tym co robią - a robią to od kilku lat i są w tym naprawdę dobrzy.
To co robą daje im frajdę i zadowolenie.
Naprawiają tez uszkodzone sterowniki , oraz zmeniają im oprogramowanie (zmieniają parametry pracy aby podniesc lub obniżyć moc , spalanie itp) .
Ja sam robiłem program podnoszacy moc samochodu dwa razy w firmie CS i mam dla nich duże zaufanie. Bez wahania zdecydowałbym się tez na Aliego w Katowicach !
A czy to możesz powiedzieć o ASO ? Tam znają sie tylko na tym jak odkręcic koło i wymienić na nowe klocki hamulcowe lub olej bo robią to kilkanascie razy dziennie !
Napisze raz jeszcze : To Twój wybór ! nie zmuszamy Cie do niczego! Sama podejmij decyzję ale miej na uwadze dotychczasowe doświadczenie z "wymieniaczami" w ASO.
Twój wybór i Twoja kasa wywalona w błoto .
Ja wolałbym raz zapłacic i mieć problem z głowy na dobre.
Nasze propozycje na pewne rozwiązanie problemu już znasz - a co zrobisz - leży tylko od Ciebie.