Koledzy trafilem tu przypadkiem ale mysle ze cos uda nam sie ustalic

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
siara napisał(a):Mało ci pali ARLek.
Mój co prawda 4x4, ale 8,5 przy mojej jeździe.
Co do stuków, to jeśli zawór ssący się nie domyka, wg twego mechanika, zrzuć pokrywę zaworów to się dowiesz co silnikowi dolega.
Może to być wytarty wałek rozrządu, wada fabryczna.
Pozdro
Po pierwsze nie krzycz i wyrazaj sie stosownie, swoje frustracje przelewaj gdzie indziej, a nie na naszym forum.ZbigNieff napisał(a):ALE WIDZE JESTESCIE TU POMOCNI?! Czekam i czekam i za przeproszeniem d**a....
Axee napisał(a):Po pierwsze nie krzycz i wyrazaj sie stosownie, swoje frustracje przelewaj gdzie indziej, a nie na naszym forum.ZbigNieff napisał(a):ALE WIDZE JESTESCIE TU POMOCNI?! Czekam i czekam i za przeproszeniem d**a....
[...]
Sammael napisał(a):kup nową kompletną głowicę np. z 2007 roku i po problemie. nie baw się w remont.
ZbigNieff napisał(a):Taaaa to jest rada z najwyzszej polki... mysle ze glowica nie zalatwi problemu - kupie moze nowy silnik? Hmmmm?![]()
ZbigNieff napisał(a):kupie moze nowy silnik? Hmmmm?
Ja sie nie bulwersuje, ja tu jestem od dbania o porzadek i pilnowania przestrzegania regulaminu! Albo Ci sie to podoba, albo nie - wybor nalezy do Ciebie. Wiecej o tym poczytasz w regulaminie, patrz 'moderator'.ZbigNieff napisał(a):... to chyba Ty sie zbulwersowales bardziej ode mnie!;-)
I po co ta pyskowka, skoro w innym poscie piszesz:ZbigNieff napisał(a):Gadalem z mechanikiem i narazie zlozymy wszystko tak jak jest - zobaczymy co bedzie jak silnik zapali...Taaaa to jest rada z najwyzszej polki... mysle ze glowica nie zalatwi problemu - kupie moze nowy silnik? Hmmmm?Sammael napisał(a):kup nową kompletną głowicę np. z 2007 roku i po problemie. nie baw się w remont.
ZbigNieff napisał(a): - ostatnio kupilem cala glowice z pompowtryskami z walkiem itp. bo mi padl walek + inne smieci....
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości