Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
MisiekASV napisał(a):Oplaca sie zaplacic wiecej i miec pewnosc, ze bedzie ok
Marcin_TDI napisał(a):bodajrze Pleszew
No własnie ja też słyszałem wiele dobregoantoś napisał(a):Też słyszałem wiele dobrego o Goodhope i tam bym się udał
MisiekASV napisał(a):Autko smiga fanjnie, nic nie kopciOplaca sie zaplacic wiecej i miec pewnosc, ze bedzie ok
no bo ktoś się doczepi o reklame lub antyreklameMisiekASV napisał(a):Jeżeli się nic nie zmieniło od czasu mojej wizyty tam to 1200 zł
Nogaj napisał(a):no bo ktoś się doczepi o reklame lub antyreklame
Kozak napisał(a):spokojnie , natomiast jeżeli cena jest faktycznie taka to wolał bym jechać do kogoś bardziej sprawdzonego
Jak to wyglada u innych tunerow?
DOC napisał(a):Jak to wyglada u innych tunerow?
DOC napisał(a):No i druga kwestia - podobno nie ma sensu robic korekty jezeli na turbo od ASZ nie chce dodatkowych przyrostow bo przy poprzednim programie powinno normalnie chodzic (ew. lekki lag z dolu). Ile w tym prawdy? Bo cos nie wydaje mi sie...
DOC napisał(a):Im wiecej slysze opinii o Gecko tym bardziej uwazam, ze nie sa warci polecenia.
bono napisał(a):Może dajmy szansę niech Gecko się wypowie![]()
Poznań...
Przepraszam za te personalne wycieczki za chwilę, ale to moje indywidualne doświadczenia, zatem czuję się w pełni upoważniony do ich przytoczenia.
4 dni temu miałem przy okazji także innego auta, na rolkach pewnego leona po Geko.
135/310.
Wynik spoko...gdyby nie to że te 3xx pojawiało się przy 1800obr.
Zdjąłem gościowi moment w prezencie (chciał tylko shamować, nie był przygotowany kasowo) ...z litości, nad jego kieszenią i ..moim sumieniem, to było pierwsze tdi na moich nowych rolkach, które wyrywało plomby w zębach nie tylko na drodze, ale także podczas pomiaru.
Właściwie dostał całą nową modyfikację po mojemu bo ...
był to także pierwszy soft jaki widziałem na oczy, gdzie "tuner" polał procentowo po całości, tak dokładnie, całości mapy nastawnika.
DOC napisał(a):
-po co na wolnych obrotach byla dodana spora dawka paliwa?
DOC napisał(a):-po co zadana dawka paliwa ktora ustawiliscie w komputerze jest wieksza niz pompa fizycznie jest w stanie obsluzyc?
DOC napisał(a):Zastanawia mnie tylko, ze On dziwnym trafem potrafil osiagnac te same wartosci KM i Nm co Wy
DOC napisał(a):co ciekawe potrafil max Nm przesunac z 1800 na 2200 (co Wam jakos nie chcialo wyjsc).
DOC napisał(a):I jeszcze jedno - kiedy zamierzacie wywiazac sie z umowy z moim kolega (czarne Audi A5 3.0 Tdi). Obiecaliscie mu zmierzyc efekty waszej "pracy" jak NIEBAWEM bedziecie mieli 4x4 -> na razie nie zanosi sie na to, ze kolega dostanie wykres w tym roku.
DOC napisał(a): Wszyscy powazni tunerzy w Polsce szanuja ludzi ktorzy zdecydowali sie zostawic u nich pieniadze i oferuja korekty programu nawet po modyfikacjach mechanicznych w cenie 200-400 zl.
dave napisał(a):no tak ale czego tu mozna sie spodziewac skoro jeden drugiego nie trawi... spodziewales sie ze napisze ze geko jest zajebisty i zrobil super soft? chocby byl idealny to by sie napewno do czegos przyczepil... wiec ja akurat geko rozumiem.
alez ja ci odpowiem. tych roznych firm w polsce byly 3. czarny leon-diagtronik bo nie bylo ani tune-up ani dynosoft. zolty leon- tune-up poniewaz mialem najblizej i sadzac po wynikach oraz po podejsciu rob-a do mnie uznalem ze to najlepsza opcja. srebrny byl poczatkowo w tune-up ale robert wtedy na haslo 'glowica' krecil nosem wiec przenioslem sie do gula. teraz rob ogarnalby mi glowice, wtedy nie przy czym ani ja nie mam do niego o nic zalu ani on nie ma nic do mnie, jestesmy w takich samych dobrych stosunkach jak kiedys i jezeli tylko ktos z mojego terenu szuka tunera do zaczipowania auta to nie mowie "jedz do dynosoftu" bo po co ktos ma pedalowac 300km? mowie 'jedz do tune-up' bo ogarnie chlopak bez problemu a masz polowe tej drogi niemalze w 80% dymajac autostrada. poza tym jak ja wybieram firme to kieruje sie tym jakie projekty ta firma zrobila. i zarowno rob jak i toora i DS maja sie czym pochwalic. geko jesli chodzi o diesla jakos nie widzialem, goodhope to samo, wiec mam jechac bo z sensem pisza? nie wystarczy.. goodhope odpisze ci pozniej na pwmarcin_kielce napisał(a):A teraz pytanie z tych retorycznych...dlaczego ty jeźdiłeś po różnych firmach w PL zamiast pojechać do Geko gdzie masz bliżej skoro są tacy zajebiści??
no wlasnie, i o to chodzi poniewaz ja bym nie pojechal ani do jednego ani do drugiego bez wzgledu na to co pisza. firm w polsce ogarniajace nasze diesle policze na palcach jednej reki (moje prywatne zdanie) i napewno nie ma w tym ani geko ani goodhope.marcin_kielce napisał(a):Natomiast pomimo tego, że nigdy nie miałem do czynienia osobiście z GEKO po tym co przeczytałem w postach GEKO nigdy bym do nich nie pojechał.
dave napisał(a):no wlasnie, i o to chodzi poniewaz ja bym nie pojechal ani do jednego ani do drugiego bez wzgledu na to co pisza. firm w polsce ogarniajace nasze diesle policze na palcach jednej reki (moje prywatne zdanie) i napewno nie ma w tym ani geko ani goodhope.marcin_kielce napisał(a):Natomiast pomimo tego, że nigdy nie miałem do czynienia osobiście z GEKO po tym co przeczytałem w postach GEKO nigdy bym do nich nie pojechał.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości