Witam Panów.
Mam nie typowy problem, naprawdę.
Od dwóch dni słyszę ze strony lewego koła dziwny dźwięk,nie można tego nazwać brzęczeniem,tarciem, szumieniem(np.łożyska) ciężko opisać ale coś w stylu Dźwięk delikatnie ocierającej opony albo silniczek lusterka, naprawde taki dziwny dźwięk.
A teraz szczegóły: zaczyna to słychać od około 80km/h po stronie lewego koła.Gdy ruszam z miejsca nic nie słychać przy 80 km.h sie zaczyna, nie jest to zależne od silnika bo gdy jade 100km/h i wrzucę na luz jest to samo. Kiedy zwalniam na biegu czy na luzie dźwięk tego czegoś tez zwalnia.
Zatrzymam się, ruszam i znowu od około 80 km/h to samo, zdjąłem koła, sprawdziłem opony( wszystko normalnie, nie drze ich a nic nic), obejrzałem tarcze, klocki wymieniane z tyłu i z przodu 4000tys temu( wszystko zrobi0ne w trasie), sprawdziłem wąż od IC jest ok.
Dodam jeszcze, podczas zakrętów w prawo przy większych prędkościach słychać było z lewego koła delikatne buczenie, ale teraz to całkowicie inny dźwięk.
Pytam czy miał ktoś coś podobnego, wiem że to nie typowy problem, proszę o podpowiedź.
Pozdrawiam.