Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
untaztood napisał(a):UUUUuuu, brakuje zaślepek śrub w obudowie silnika.
florek napisał(a):takie diesle - klek klek kleka tak na poważnie to mi się wydaję że w zimę głośniej chodzą diesle, może w trasę jak wskoczę i porządnie go rozgrzeję to ciszej.
polciu1 napisał(a):a co myślicie o tym napinaczu ma dopiero tydzień a jak dla mnie już brzęczy? Mam zamiar go reklamować, ale nie chciałbym się wygłupić jak tak powinno być :/
polciu1 napisał(a):a czy mój ASV
polciu1 napisał(a):Ori z ASO Skody
-- 8 mar 2012, o 13:45 --
http://www.youtube.com/watch?v=aZ-XQj5e ... e=youtu.be
Tak dzwoni nowy napinacz na zimnym silniku, reklamować? Zauważyłem, że jak dobrze przegonie auto i się dobrze rozgrzeje to wtedy napinacza praktycznie wcale nie słychać, chodzi cichutko.
-- 8 mar 2012, o 21:49 --
Nikt nie pomoże?
Dragster napisał(a):Witam,
Podlacze sie pod temat.
U mnie sytuacja jest nie co inna. Przy predkosci rowno 55km/h cos glosno zaczyna buczec, taki stlumiony dziek jak by powietrze wpadalo pod auto i powstawal taki stlumiony huk. kilka kilometrow na godzine mniej lub wiecej i problemu nie ma. Dokladnie 55km/h. dzieje sie tak nie zaleznie od biegu, na luzie tez jest tak samo wiec to chyba raczej nie skrzynia.
dzieki za sugestie.
Ja zaopatruję się w paliwo na Orlenie od kilku lat. Na zimę leję Vervę, w lato różnie to bywa, zależnie od cen. Czasem normalną ropkę, czasem Vervę. Co do 2T to ja stosuję ten Orlenowski. Dolewam 40ml na każde 10l paliwa.luk_20_89 napisał(a):A moze zalac verve plus olej do 2t tylko jaki?
Wydaje mi się, że spełniam wyznaczone przez Ciebie kryteria i już się wypowiedziałem. W końcu Verva to paliwko premium. Nic mi się z układem paliwowym nie działo/nie dzieje.luk_20_89 napisał(a):A niech ktos sie wypowie co ma silnik ASV co do stosowania paliw premium?
luk_20_89 napisał(a):gdy jezdze do 2000 tys obr to jest ciszej a raz go przeciagne i razem z klekotaniem jest daki metaliczny dzwiek zgrywajacy z klekotem sie tak jak by delikatnie uderzac o glowice lyzeczka.
Sony napisał(a):Może masz coś nie tak ze szklankami, jakieś luzy or something.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości