Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bzyniu28 napisał(a):Mrygająca kontrolka świec oznacza awarię światła STOP, gdy nie świeci jedno ze świateł STOPu lub gdy jest problem z czujnikiem pod pedałem hamulca. Ale nie słyszałem nigdy żeby to miało wpływa na to czy auto odpala czy nie.
Smolik napisał(a):bzyniu28 napisał(a):Mrygająca kontrolka świec oznacza awarię światła STOP, gdy nie świeci jedno ze świateł STOPu lub gdy jest problem z czujnikiem pod pedałem hamulca. Ale nie słyszałem nigdy żeby to miało wpływa na to czy auto odpala czy nie.
nie wiem czy spalona żarówka w lampie ma wplyw na kontrolkę od świec żarowych. raczej stawiał bym na przekaźnik od świec który może powodować zapalanie sie bledu ew. przepalać świece.
bzyniu28 napisał(a):Smolik napisał(a):bzyniu28 napisał(a):Mrygająca kontrolka świec oznacza awarię światła STOP, gdy nie świeci jedno ze świateł STOPu lub gdy jest problem z czujnikiem pod pedałem hamulca. Ale nie słyszałem nigdy żeby to miało wpływa na to czy auto odpala czy nie.
nie wiem czy spalona żarówka w lampie ma wplyw na kontrolkę od świec żarowych. raczej stawiał bym na przekaźnik od świec który może powodować zapalanie sie bledu ew. przepalać świece.
Kolego to nie jest moje widzi mi się czy moje wymysły, grupa VAG mrygającą kontrolką świec żarowych sygnalizuje problem z tylnymi światłami STOPu.
Proszę bardzo dla przykładu http://seat.auto.com.pl/forum/viewtopic.php?t=57806, sam miałem z tym problem więc wiem na pewno że kontrolka świec żarowych jednak ma jakiś związek ze światłami stopu.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości