Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
krystian15se napisał(a):A jakim sensie Przegonić ?
krystian15se napisał(a):A może spróbować z czujnikiem N75 i tymi wężykami?
Kolego jakies 3 tygodnie temu kumpel sprzedal gosciom z kielc swojego leona z taka przypadloscia. Daj jakies fotki to ci powiem czy to ten i co tak naprawde go bolikrystian15se napisał(a):Witam. Potrzebuje porady odnośnie mojego Leona. Otóż kupiłem go wczoraj i w powrocie do domu już mnie zaczął niepokoić. Na trasie chciałem go sprawdzić i zredukowałem do 4 i gaz, auto szarpnęło i przy 3.500 obrotów jakby stracił moc, jakby turbo padło. Dojechałem do domu zgasiłem Seata odpaliłem ponownie i jest już ok. Czytałem na innych forach internetowych, ze jest to jakieś zabezpieczenie turbiny bo być może coś negatywnie na nią działa chciałbym to naprawić. Jestem z Kielc i chciałem sie dowiedzieć gdzie można znaleść jakiegoś pożadnego specjaliste w moim mieście( pytanie to kieruje do użytkowników z Kielc i okolic ) Lub czy można zrobić coś takiego samemu. Proszę o jakieś kroki, co należy w takiej sytuacji robic... Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość to mój 2 post. Krystian.
rodzyn, to normalne w ARL, mało kto potrafi dobrze zregenerować te turbiny, też miałem taki problem. pogadaj z Gruchą z Bartpolu, może coś doradzi. mnie pomógłrodzyn889 napisał(a):Czyli trzeba znowu turbo robić??bo juz gwarancji nie ma była na 6mies
krystian15se napisał(a):Nie ma kogoś na tym forum z Kielc? Jakiejś osoby która ma namiary na konkretnego mechanika, który naprawde ma pojęcie o mechanice?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości