Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
js83 napisał(a): turbo pompuje okay (2.2 mbara -tyle ustawione na programie, nie wiadomo jednak jakie jest cisnienie na dolocie gdyz nie bylo mierzone).
100-150 tkm na kiepskiej ropie, przy twoim przebiegu odpada.js83 napisał(a): A moze katalizator do wywalenia?? Moze sie zapchał... auto 2 lata i 5otys przebieg.
klauspolo napisał(a):Hej. A w jakim warsztacie byłeś na sprawdzenie? Polece ci Auto-Alfe (serwis Boscha) na ul. Wyszogrodkiej bo to jedyny kompetentny serwis u nas w Płocku, nie mowiac juz o chlopakach z compsportu do ktorych sie ponownie wybieram, no ale to troszeczke daleko Pozdrawiam
Bzduramojomax napisał(a):czemu w arlach nie wolno zaślepiać EGR
klauspolo napisał(a):Gawloss tego kolesia z Gozdowa bym nie polecal, koles niby sie zna ale jak zobaczyl mojego arla to widzialem po jego minie ze nie bardzo wie jak sie do niego zabrac, poza tym zaslepil mi egr srubka czego w arlach nie mozna robic!!! a dowiedzialem sie tego oczywiscie od Patryka z Copmsportu. Pozdrawiam
klauspolo napisał(a):Gawloss akurat ja mam zle doswiadczenia z nim bo naprawial mi 2 auta i naprawa sie nie powiodla, a wiec ani nie oczerniam ani nie zachwalam. Poprostu wyrazam swoje zdanie na jego temat, a wedlug mnie nadaje sie do naprawy diesli bez turbo typu ford transit itd bo w nowoczesnych silnikach diesla ma bardzo male pojecie.
Tonny S wyraznie napisalem ze nie wolno zaslepiac i tylko zaslepiac mechanicznie, trzeba dodatkowo oszukac komputer a to napewno zrobili chlopacy z compsportu![]()
Pozdrawiam
klauspolo napisał(a):Tonny S wyraznie napisalem ze nie wolno zaslepiac i tylko zaslepiac mechanicznie, trzeba dodatkowo oszukac komputer a to napewno zrobili chlopacy z compsportu![]()
Pozdrawiam
Opcja "szukaj" nie boli.js83 napisał(a):Kratka w nadkole?? Jak to wyglada?? Ma ktoś fotki i może jakiś patent??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości