Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kriz napisał(a):Castrol Edge 5W40 TD
Tego czujnik ci nie powie jedynie jak jest za mało albo nie ma cisnienia.kriz napisał(a):Cczy to jest wina za duzej ilosci oleju?
Nie wiem kto ci lał ten olej ale maxa w tdi sie nie leje bo zasyfisz sobie dolot turbo i IC.kriz napisał(a):Stan oleju sprawdzalem i mam MAX
Jesli tak to VAG powinien wywalić bład.kriz napisał(a):Myslicie, ze to walniety czujnik cisnienia oleju...?
PLZ help
mjudu napisał(a):a poczym mozna poznac ze ten czujnik jest w misce bo ja nie bardzo sie w tym lapie, chodzi o to zebym kupil dobra miske tzn. z czujnikiem
kudlaty66 napisał(a):w moim golfie mk3 czasemi w czasie jazdy zapali sie kontrolka oleju, polaczone z dzwiekiem, zauwazylem ze tylko w momencie gdy jade stala rpm. ok 2100obr, silnik 1.9D, moze ktos wie co sie dzieje?
kudlaty66 napisał(a):moze ktos wie co sie dzieje?
Marcin_TDI napisał(a):lub akumulator odepnij na 2minutki i powinnoe tez zniknac jak czujnik nie lapie w zamku maski...
pawelj12 napisał(a):Wiem,że podobne tematu były już poruszane,ale metoda odłączenia klemy od akumulatora nie pomogła
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości