Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czarny 1975 napisał(a):SŁAWEK auto przyśpiesza normalnie może troszkę łagodniej nie ma takiego strzała przy przechodzeniu przez 2000tyś obr.
Facet mi nową założył i myślę że ona może być h....wa i nie chce mu się zmieniać więc poszedł na skróty. Jak można zweryfikować stan gruszki
Czy ta sprężynka może powodować że kierowniczki się nie otwierają
czarny 1975 napisał(a):http://moto.allegro.pl/zawor-upustowy-u ... 76695.html
co myślicie o takiej gruszce
czarny 1975 napisał(a):co myślicie o takiej gruszce
W15 napisał(a):a jest ktos moze z okolic Bielska Bialej ktora mogla by stwierdzic badz polecic kogos kto zbadal by przyczyne przeladowanie w moim leonie?? nie cche jecha do mechanika pierwszego lepszego bo wyszczysci mnie z kasy. Bylem u jegnego mechanika to powiedzial mi ze turbo do wymiany albo do czyszczenia a mi wydaje sie ze to moze byc przeplywka , przewody albo zawor. a czy po logach jest mozliwosc tego sprawdzenia
prosze o pomoc i pozdrawiam
W15 napisał(a):Podbiac pod komputer mam gdzie. wiec za niedlugo dam logi na forum moze mi ktos pomoze
czarny 1975 napisał(a):Nogaj pół roku temu byłem właśnie u takiego gościa i teraz byłem z reklamacją to zobacz sobie parę postów wyżej co mi założył
matig20 napisał(a):witam posiadam ibize z silnikiem asv + cziop mój problem polega na tym ze na zimnym silniku jak jadę i dam 1,2,3 tak dynamicznie to dzieje się coś dziwnego z silnikiem nie reaguje on wogóle na pedał gazu strasznie kopci na biało i czasem gaśnie i nie mozna go odpalić mam wrazenie ze jest duze ciśnienie bo opomalu strasznie kręci po jakiś 10 min normalnie odpala dodam ze jak sie zagrzeje nie koniecznie do 90 st. to normalnie śmiga można go kręcić pisze tutaj bo niechcę zakładac nowego tematu a dodam ze jak mi się turbo przycinało to był inny efekt bo samochód dalej jechał wtedy tylko jak by bez turbo a w moim przypadku nie reaguje na gaz
podjedz na lokalnego spota myśle że chłopaki pomogą Ci ogarnać tematczarny 1975 napisał(a):czy może ktoś z kolegów z Częstochowy zlogować mi leosia względem notlaufu lub polecić warsztat który to mi zrobi będę wdzięczny
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość