damianos89, nie wiem czemu kryjesz czlowieka, chyba ze to Twoj "brat"

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Booggy napisał(a):to też dwumas do roboty?
marcus415 napisał(a):Booggy napisał(a):to też dwumas do roboty?
Tak, to tez dwumas, ale jeszcze nie do roboty, bo z takim czyms mozna pare lat pojezdzic.
jędrek napisał(a):ja jezdze juz tak rok
twisniowski86 napisał(a):Witam w moim Leonie 1.9 TDI 110 KM ASV zaobserwowałem następujące objawy:
Stukot podczas gwałtownego dodania gazu
Metaliczny odgłos ocierania (porównywalny do hamowania na zuzytych klockach) podczas wciskania sprzęgła na obrotach 2000 w górę
czy to kończące się koło dwumasowe
polciu1 napisał(a):Jak wcisnę sprzęgło to wtedy się to nasila i jest to wyraźne dudnienie.
PaVLo napisał(a):jadąc A4 chciałem sprawdzić autko i bez problemów osiągałem 220km/h
PaVLo napisał(a): czy dwumas już pada
PaVLo napisał(a):żałosny ...
florek napisał(a):kupuj jednomas
florek napisał(a):marcus415, eh czarny scenariusz![]()
ja za uzywke jednomas 1Z ok 250zł + sprzęgło vr6 700zł, grzechocze w silniku, ale leos wreszcie sie nie zastanawia tylko rwie do przodu , no i sprzedlo chodzi lzej, jak w benzynie;)PiterEL napisał(a):Jakie koszta ?
borowa napisał(a):To Tobie od G60 wystarczy, w zeszłym roku sprzęgło brałem od elemenateur (poniżej 400zł wyszło jak mnie pamięć nie myli), do tego oczywiście używka jednomas (ok 170zł z wysyłką). Jednomas - kawał żelastwa, jak dla mnie wiecznego żelastwa
PiterEL napisał(a):Jakie koszta ? A czy nie czujesz od 1000 do 2000 wiekszego drzenia ? Bo podobno w tych zakresach czuc...
PiterEL napisał(a):A ten caly wysprzeglik hydrauliczny to ktore to ? Tez musze wymienic ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość