Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
skorupka napisał(a):Wymieniam na nowe oryginalne. .
sachstomow napisał(a):jakiej firmy jest oryginał??
dave napisał(a):mi, moze teraz cos sie zmienilo ale jeszcze niedawno radzikowski powiedzial ze nie podejmie sie wzmocnienia takiego sprzegla ze wzgledu na to ze wspolpracuje ono z kolem dwumasowym.
tomow napisał(a):skorupka napisał(a):Wymieniam na nowe oryginalne. .
jakiej firmy jest oryginał??
Tomi napisał(a):dave napisał(a):mi, moze teraz cos sie zmienilo ale jeszcze niedawno radzikowski powiedzial ze nie podejmie sie wzmocnienia takiego sprzegla ze wzgledu na to ze wspolpracuje ono z kolem dwumasowym.
Postaram sie do niego przedzwomic zeby to jeszcze dokladnie zweryfikowac...
A co myslicie o wymianie dwumasy na zwykle kolo ?
skorupka napisał(a):Ja z kolei poszedłem czwartą drogą. Właśnie dzisiaj wymieniłem sprzęgło na nowe oryginalne SACHS. Koszt 850zł z robocizną. Napewno pojeżdżę sporo. Jak znowu się zacznie ślizgać to znowu je wymienię na nowe.
Marcin_TDI napisał(a):to ceny razem z zamachem już
zielo napisał(a):A jak sie ma do tego wszystkiego taki oto komplet do Sharana:
http://moto.allegro.pl/it...f_iv_130km.html
iwo napisał(a):ja miałem z miesiąc temu wymieniane sprzęgło i nie wiem jaki mam docisk. Co się może stać jak się okażę, że jest zły?
zielo napisał(a):iwo napisał(a):ja miałem z miesiąc temu wymieniane sprzęgło i nie wiem jaki mam docisk. Co się może stać jak się okażę, że jest zły?
jesli wszystko sie poprawnie zlozylo i dalo uruchomic a furka smiga to znaczy ze trafiles na dobry dociskdzis dzwonilem do rallyshop i dopytalem sie wlasnie w Twojej sprawie. Interesowalo mnie wlasnie to "co sie stanie jesli..." i dostalem odpowiedz, ze ten zły docisk jest tak zły heh ze nie da sie go zlozyc do tarczy sprzegla wiec nic tylko smigaj z zadowoleniem i spokojnymi myslami.. ja niestety musze czekac do konca lipca bleee chociaz w tym czasie wyszukam kogos ktos sie tego podejmie i pojade odpoczac nad morze
jonzi napisał(a):Witam,
Przy wciśnięciu pedału gazu do dechy przy ok 2500 obrotów słychać zawycie silnika, obrotomierz gwałtownie skacze do ok 3000 zatrzymuje się i dalej idzie płynnie. Dzieję się tak na 3,4,5 i 6 biegu. Jak na moje oko to sprzęgło chce się już ze mną pożegnać, ale może się mylę? potrzebuję potwierdzenie bo wydatek na nowe jest spory, a chcę celować w coś pokroju sachs racing. Może polecacie coś innego?
KiNiO napisał(a):A tak z ciekawości kto moze zalatwic takowe sprzegło kompletne od sharana????? Do mojego leonka???? I za ile??:D::D
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości