Ok dzięki

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gaspar napisał(a):BTW, bo nie pamiętam, czy trzeba VAGiem coś w ECU grzebnąć, żeby kumał, że EGR jest, nawet jak go nie ma?...
zobaczysz po jakimś czasie. U jednych wywala a u innych nie. Nie ma reguły.beastleon napisał(a):nie wywali błędu?
beastleon napisał(a):z czego pojawił sie ten notlauf? do tej pory było ok
Mirczas napisał(a):U jednych wywala a u innych nie. Nie ma reguły.
beastleon napisał(a):- czy zaślepienie ma jakiś wpływ na temp silnika? Dlużej lub wolniej będzie sie grzał?
beastleon napisał(a):- czy zaślepienie ma jakiś wpływ na turbine?
beastleon napisał(a):czy na przeglądzie koleś może sie przyczepić na analizie spalin? (kata już też nie ma)
beastleon napisał(a):Aha, ja zmontowałem wszystko na starych uszczelnieniach
beastleon napisał(a):czy przy odpalanie zimniego silnika będzie bardziej kopcił?
Jezu... jak tak patrze na Wasze egry, to normalnie w gardle dusi. Na czym wy jeździcie? Przecież paliwo też ma "jakiś" wpływ na spaliny i to co z nich zostaje.
bono napisał(a):beastleon napisał/a:
- czy zaślepienie ma jakiś wpływ na turbine?
jest czyściej w dolocie
dezeus napisał(a):Podłączam się pod temat czyszczoną turbinkę miałem w styczniu tego roku , a powodem tego był PSJ , uprawiany przez około 4 tyg. przez moja dziewczynę przyjechaliśmy z UK i pogoda nie dopisywała , czyli śnieg itp. PSJ i gdy akurat ja wsiadam w święta i buta i zonk!!
Przeboje miałem z tym faktem (w odrębnym temacie) i od tego czasu co jakiś czas w sumie często pedał w podłogę jak ciepłyi do tej pory spokój dodam że kabel mam i wszytko jak trzeba!!
jucek_l17 napisał(a):łamana grzechotka chyba sie tam nie sprawdzi bo to jest na imbus
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość