Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
peter174 napisał(a):za kpl (4 sztuki GN 046) z przesyłką zapłaciłem 200 pln ... moze ktos napisze ze duzo ale mam pewnosc ze sa to oryginały a nie podróbki
kintrab1 napisał(a):koledzy co sądzicie o jakości i pochodzeniu tych świec co podaje linka. cena przystępna ale jednak może to za mało za świece dobrej klasy, jakości...
http://www.autosklep-car-man.pl/produkt-16942.html
bo te mają inne pudełko to są tańszeAndrus86 napisał(a):A co powiecie o tych świecach?? do leona 1,9 110km. wg aukcji pasuja ale cena jest 20 zł a w w sklepie moto 38 zł sztuka. Moga to byc jakies podróbki?? dlaczego sa tyle tańsze na allegro??
http://allegro.pl/item903723238_swiece_ ... _nowa.html
jak będziesz tak jeździł to pójdą Ci następne. Teorie na temat wymiany świec są różne. Jedni mówią, że można wymienić jedną byle na taka samą inni, że komplet. Rachunek jest prosty 1 świeca Beru wydatek 40 zł, komplet 160 zł. Też miałem ten dylemat, ale że poszedł mi komplet to komplet wymieniłem i ku temu i w Twoim przypadku bym się skłaniał.robertpik napisał(a):Byłem u elektryka i powiedzieli mi że mam przepaloną jedną świece i tu moje pytanie, czy trzeba wymieniać wszystkie świece czy można tylko tą przepaloną , a może nie przejmować się tym wogóle ?
peter174 napisał(a):tak wiec problem do czasu mrozow nieaktulany masz
robertpik napisał(a):czemu?
VW SSP (Self-Study Programme) 209 - 1.9-ltr. TDI Engine with
Pump Injection System napisał(a):![]()
Andrus86 napisał(a):Słyszałem że świece żarowe trzeba przykręcać z odpowiednią siłą. jest ktoś w stanie odpowiedzieć ile powinno to wynosić??
Andrus86 napisał(a):Ciężko jest z dojściem do świec w leonie?? Klucz 10tka?? długi musi byc żeby sięgną do świec?? Chce się dzisiaj za to zabrać i wolałbym bez niespodzianek hehe:)
konstant napisał(a):Spotkal sie ktos z dziwnym objawem nie pojawienia sie kontrolki świec po przekreceniu kluczyka, a co za tym idzie z niemoznoscia odpalenia auta?
Sammael napisał(a):jestem uprzedzony do tej firmy... co prawda żarówy to tylko żarówy... ale iskrówki denso są do pupci.
sławek napisał(a):Denso dla mnie nr 1 jeśli chodzi o świece iskrowe
sławek napisał(a):sprawdzone na kilku wysokoobrotowych benzynówkach.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości