Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
038 906 051 czujnik podciśn.w kolek.ssącym Oct 1,9D/Fab
038 906 051B czujnik podciśn.w kolek.ssącym Oct/Fab/Sup.
F@bian napisał(a):Mam pytanie czy zatkanie EGR ma cos wspolnego z nie zamykaniem sie grzybka przy gaszeniu samochodu
sorry, ale czy ty pałujesz auto od niskich obrotówjonzi napisał(a):na początku słaby i nagły duży skok mocy od 2100-2200 obrotów
jonzi napisał(a):reakcja po wciśnięciu gazu jest po niecałej sekundzie
bono napisał(a): sorry, ale czy ty pałujesz auto od niskich obrotów![]()
Jeżeli tak to życzę szczęścia
bono napisał(a):to się nazywa "lag" poszukaj , bo było o tym
Axee napisał(a):wg mnie przeplywka do wymiany
a co widzisz Madrosci Ty Moja?nie widzę takiej potrzeby.
rutek-wat napisał(a):napisz do Bono on korzystał z firmy (tylko nie pamiętam adresu) i był bardzo zadowolony
tomzi napisał(a):Mechanior powiedział że 90 na 100 takich przypadków to wina przytkanego katalizatora i jeżdząc przedłuższy czas nieprzerwanie na wysokich obrotach zbyt mocno rośnie ciśnienie w układzie z powodu zatkanego kata i czujnik odcina.
I auto by cały czas nie miało mocy.goodhope napisał(a):Zwykle powoduje niedoładowanie
tomzi napisał(a): jeden błąd zbyt wysokie ciśnienie doładowania, ?
Rownie dobrze mozna podmienic do testow lewy (od klapy gaszacej) z prawym (od gruszki turbiny) pomimo ze czarny. We wczesnych ASV obydwa zawory byly takie same z czarna glowka.JanuszSz napisał(a):Podmień z kimś ,kto ma silnik ASV/AHF zawór N75(z białą główką).
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości