Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
sławek napisał(a):Po prostu na trasie wydmuchałeś trochę sadzy, i dlatego było lepiej.
Jak zrobisz logi turbiny to na 99% będziesz miał zapieczone kierownice.
czarny 1975 napisał(a):Czy niesprawna przepływka może powodować notlauf?
mając paragon fakturę zakupu reklamujesz tak samo jak inne produktyczarny 1975 napisał(a):jak zareklamować przepływke ma dopiero 6miesięcy
matig20 napisał(a):witam posiadam ibize z silnikiem asv + cziop mój problem polega na tym ze na zimnym silniku jak jadę i dam 1,2,3 tak dynamicznie to dzieje się coś dziwnego z silnikiem nie reaguje on wogóle na pedał gazu strasznie kopci na biało i czasem gaśnie i nie mozna go odpalić mam wrazenie ze jest duze ciśnienie bo opomalu strasznie kręci po jakiś 10 min normalnie odpala dodam ze jak sie zagrzeje nie koniecznie do 90 st. to normalnie śmiga można go kręcić .
czarny 1975 napisał(a): Chciałem dzisiaj katalizator wyciąć tak jak na forum radzicie ale tłumikaż odradził bo jest w dobrym stanie i jestem w kropce
mati87a napisał(a):turbo porusza się jednak niestety w zakresie ok 1-1.5 cm i aby ją poruszyć rękoma trzeba włożyć sporo siły
sławek napisał(a):Marcin- będzie lepiej po korekcie? Bo ja po wycięciu kata nie miałem ruszanego softu.
Kołek napisał(a):Jak jest auto po programie i wytnie sie kata albo zrobi się wolny wydech to niekiedy lubi przeładowywać...
rumianko napisał(a):ciekawe rzeczy piszecie ....... http://vaglog.rtnet.pl/decaman_35467.html
PaVLo napisał(a):Na ekodieslu to raczej mogą pracować silniki na pompie a nie pompowtryskach
Tygrysek napisał(a):jamallorock, odezwij sie do Axee, zloguje, wyczyści i co tam tylko będziesz chciał
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość