pl_DK napisał(a):Panowie, czy do tego VINu podejdą świece BERU tak chętnie o[pisywane przez wszystkich? ARL.
Co Vin ma do świec za przeproszeniem. ?
Szukasz po modelu silnika i tyle...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pl_DK napisał(a):Panowie, czy do tego VINu podejdą świece BERU tak chętnie o[pisywane przez wszystkich? ARL.
-- 29 sty 2014, o 18:54 --
jeszcze VIN VSSZZZ1MZ3R136484
dejmien napisał(a):Panowie, w VAG'u wywala mi błąd czwartek świecy, mam rozumieć, że jest to świeca ta najbliżej filtra powietrza?
dejmien napisał(a):świeca najbliżej filtra powietrza
markus312 napisał(a):W TDI cylindry liczy się od rozrządu
mlynek napisał(a):markus312 napisał(a):W TDI cylindry liczy się od rozrządu
A w jakimś innym poza TDI nie?
markus312 napisał(a):
- silnik ARL - BERU GN046 lub BERU GN855 – te drugie połowę tańsze
- podgrzewacz - BERU GN928
Sprawdzone
musi być kilka warunkw spełnionych.kurex napisał(a):Od +5 jeśli dobrze pamiętam.
tomFR napisał(a):GN 046
Ja kupowalem w sklepie Beru 30zł szt. Oryginal na 1 montaż
Ta świeca będzie ok do ARL'a (2004r.) http://allegro.pl/swiece-zarowe-beru-gn ... 48421.html ?
No jak zamowiles GN 043 to se Toyote bedziesz musiał jeszcze tylko kupic
markus312 napisał(a):Od 2003r. były inne sterowniki silników do tych motorów i może w tych nowszych wyrzuca błąd.
borowa napisał(a):Odniosłem się do tegomarkus312 napisał(a):Od 2003r. były inne sterowniki silników do tych motorów i może w tych nowszych wyrzuca błąd.
Mój produkcja 04.2005
Bry1ant napisał(a):Najprostszym sposobem bedzie odciecie kabli za stara listwa i przylutowanie nowej, zeby wymienic cala to trzeba pruc wiazke glowna.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość