Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
grzybek napisał(a):kompletne sprzeglo do ASV wraz z dwumasą - kolego na czym ty chcesz oszczedzac ?
kurex napisał(a):Lepiej wsadzic sztywne kolo
No i o takie opinie mi chodzi...kurex napisał(a):sam jezdze na sztywnym i moje wrazenia sa o niebo lepsze
Czy G60 Sachs to może być coś takiego? http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... fault-1209piotrek1991 TDi napisał(a):A ja polecam sztywne kolo 1Z + sprzęgło G60 Sachs
piotrek1991 TDi napisał(a):100 zł za koło zamachowe i śruby bo jak sprzedawca powiedział mu nie potrzebne (założone używane, w golfach starych 2 i 3 nie pękają to i tu nie pękną używane)
bledow napisał(a):Za 120 zł uszczelniacza wału nie kupisz, no chyba że jakaś używka. Nowy oryginalny to koszt ponad 300 zł.
piotrek1991 TDi napisał(a):Uszczelniacz suchy a oryginał to oryginał
A co może im być jeśli zostały odkręcone i przykręcone tak samo? Nie żebym się czepiał, ale nakrętki głowicy dokręca się z podobną siłą, a chyba nie wymienia się ich na nowe wraz ze szpilkami? Nie wiem, takie moje przemyślenia. Poprawcie jeśli się mylę.kurex napisał(a):Jeśli chodzi o śruby to owszem można założyć stare, używane ale nikt nie poleca tego
mlynek napisał(a):A co może im być jeśli zostały odkręcone i przykręcone tak samo? Nie żebym się czepiał, ale nakrętki głowicy dokręca się z podobną siłą, a chyba nie wymienia się ich na nowe wraz ze szpilkami? Nie wiem, takie moje przemyślenia. Poprawcie jeśli się mylę.kurex napisał(a):Jeśli chodzi o śruby to owszem można założyć stare, używane ale nikt nie poleca tego
piotrek1991 TDi napisał(a):umówiliśmy się na 100 zł i na drugi dzień gość jadąc mi je podrzucił. Między czasie pytałem o koło w Augustowie (szrot) i tam przez telefon śpiewali 80 zł, jak tam będę po jakieś części mogę zapytać znowu jeśli ktoś by chciał.
Hyvel napisał(a):Tak dla potomnych.
Kupiłem wczoraj śruby do koła i do docisku w serwisie VW we Wrocławiu na Brucknera:
- N10101001 numer Skoda - odpowiednik VW - N 902 061 03 -
bledow napisał(a):No dziwne rzeczy piszesz, też miałem ASV i wsadzony zestaw z G60 razem z oryginalnym wysprzęglikiem i nie było absolutnie żadnych problemów. Przekładkę robiłem osobiście i wszystko siadało p&p.
krytdi napisał(a):Zakladalem 3000332001 i wszystko ok.
bledow napisał(a):Pepepe a możesz coś więcej napisać jaką masz tam u siebie skrzynie biegów
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości