Witam!!!Nie znalazłem żadnej informacji która by mnie interesowała.Więc tak,chce założyc końcowy tłumnik z arl-a do alh,i teraz nie wiem czy to wszystko będzie pasować .Podejrzewam ze napewno jest inna srednica rury.Prosze o wszystkie opinie jak to zrobić najlepiej (zaznacze że chodzi tylko o końcowy bo będzie zderzak od TS-a).
tlumik jest taki sam, rozni sie tylko tymi koncowkami
Jak chcesz kupic sam tlumik, to czeka Cie troche rzezby, bo oryginalnie zlaczka jest zaraz za katalizatorem, chyba ze kupisz tlumik razem z owa rura
powered by ECUProject® A4 + Yamaha WR450F + Yamaha FZ8
KRZYSIEK TDI A gdybys potrzebowal tlumika to daj znac bo mam taki na sprzedanie w lux stanie. Co do tej jak to sie mowi rzezby.. Jak pojedziesz do tlumikarza to zrobi bez problemu. Zreszta jak masz troche sprytu i pomyslu + MIGa w garazu to sam sobie dasz rade Pozdrawiam
Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Moj ruch jest rezultatem Twojego, moja technika efektem zastosowanej przez Ciebie..
Zmierze srednice rury wejsciowej do tlumika i Ci napisze.. Ty zmierzysz swoja i bedziesz juz wiedzial A odnosnie calego ukladu to jutro dostane odpowiedz odnosnie tego slimaka co idzie nad belka.. Pozdro
Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Moj ruch jest rezultatem Twojego, moja technika efektem zastosowanej przez Ciebie..