Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
asdik napisał(a):witam panowie. tez mam ASV i powiem wam ze chodzi troszke inaczej niz ten na tym filmiku troszke ciszej i ma inna kulture pracyze tak powiem
darek87dz napisał(a):i w jakim stopniu naprawa "tego" mogłaby szarpnąć za kieszeń ?
untaztood napisał(a):Zalazłem V-POWER do ASV i też zaczął głośno chodzić, a do tego spalanie wzrosło o 2L/100km.
Po zalaniu zwykłej ropy musiałem dość sporo się najeździć, ale wszystko się unormowało.
Martini napisał(a):Moze masz na wykonczeniu sprzęgiełko alternatora? Ja niedawno wymienialem,tyle ze był to podzwięk metaliczny.Sadzac po filmie u Ciebie jest inny.
PiterEL napisał(a):Martini napisał(a):Moze masz na wykonczeniu sprzęgiełko alternatora? Ja niedawno wymienialem,tyle ze był to podzwięk metaliczny.Sadzac po filmie u Ciebie jest inny.
A jak poznałeś że sprzegiełko od alternatora ?
pembuk napisał(a):
Wracając do tematu, to tez różnie odczuwam to jak silnik pracuje. Ale to pewnie dlatego, ze raz jestem lepiej wyspany raz gorzej, albo mam zły dzień albo ciśnienie nie takie itd.
polciu1 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=FdHHuWFIRhY
a czy mój ASV pracuje prawidłowo, bo ostatnio wydaję mi się, że pracuje za głośno, ale może się czepiam, często tak mam, że doszukuje się problemu tam gdzie go nie ma mechanik ma mnie już dość czasami
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości