Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
PiterEL napisał(a):Jakie to koszta naprawy turbo z uszkodzonym uszczelnieniem ?
belzi napisał(a):Najczesciej przyczyna sa zapieczone kierownice
reszte znajdziesz w szukajce
michall napisał(a):na podstawie vaga. czyli skoro sie zapiekają to wystarczy wyczyścić? gdzie ten warsztat jest ? ile czyszczenie może kosztować? i na jak długo po wyczyszczeniu to pochula?
PiterEL napisał(a):Nie jestem jeszcze na tyle obeznany w VAGu.
mtz napisał(a):PiterEL, skoro Lodz, podjedz do Compotow na teren Wifamy, zrobia diagnostyke tak jak powinno byc i powiedza Ci co trza zrobic, zeby bylo ok.
ul. Piłsudskiego 141 + 48 609 212 900 gadu-gadu (nr. 1916153) compsport.lodz@compsport.pl.
jezeli zalecaja to zalecaja. Co zrobisz i w ktora strone bedziesz chcial isc to tylko Twoja sprawa. Moze byc tak ze regenerowana wytrzyma Ci 2 miechy a moze i 3 lata, na nowa bedziesz mial gwarancje. Chcesz robic program czy zostawiasz serie? Ja dalem Ci kontakt do zaufanych ludzi, ktorzy doradzili.PiterEL napisał(a):hmmm co wy na to ?
raptor napisał(a):Witam. Czy zapieczone kierownice w turbie mają wpływ na reakcję pedału gazu? Bo sprawa jest taka, ze po regeneracji turba po delikatnym nacisnieciu gazu samochód ciągnął do przodu. Teraz mam takie wrazenie ze jak nacisnę gaz, to z początku nic sie nie dzieje, tak jakby czułosc pedału gazu osłabła.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości